Motivation Monday: win een Sparkling sieradenset t.w.v. €185

Met de sieraden van Sparkling Jewels kun je eindeloos variëren!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we een prachtige sieradenset van Sparkling Jewels weg.

Sprankelende sieraden

Sommige mensen dragen altijd dezelfde sieraden – het zal uit gemak kunnen zijn, maar ook onderdeel van een signature look kunnen uitmaken. De meeste mensen snakken daarentegen naar afwisseling wanneer het om sieraden gaat. Behoor jij tot die groep jewelry addicts? Dan stellen we je graag voor aan Sparkling, dit sieradenlabel biedt kleurrijke sieraden met verwisselbare edelstenen. Hierdoor kun je eindeloos variëren met edelstenen om prachtige combinaties en looks samen te stellen.

Met de sieraden van Sparkling kun je alle kanten op om een persoonlijk sieraad samen te stellen. Zo kun je met minimalistische items en edelstenen een bescheiden look creëren, maar je kunt ook voor bold gaan met de grotere edelstenen en prachtige kettingen, ringen, armbanden en oorbellen. En natuurlijk kun je ook nog voor alles daartussenin gaan.

Winnen

Met meer dan 150 verkooppunten kun je in heel Nederland de prachtige sieraden van Sparkling kopen. Feeling lucky? Doe dan mee aan onze winactie. Wij mogen namelijk een prachtige Sparkling sieradenset t.w.v. €185 weggeven. Deze set bevat een ketting met een pendant in de kleur fuchsia en oorbellen in dezelfde kleur. Meedoen is simpel: vul hieronder het winformulier in en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

[mail-win-form id='33']

Deze winactie loopt tot en met 13 februari 2023. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Sparkling Jewels zullen delen als je wint.