Motivation Monday: win LinkBuds S van Sony in Oceaan Blauw t.w.v. €200

De lichtgewicht LinkBuds S zijn klein en bevatten een innovatieve ambient sound-technologie met hoogwaardige noise cancelling.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we een paar Linkbuds S van Sony weg.

De specs

De tijd waarin we naar muziek luisterden met oordopjes met draad ligt ver, ver achter ons. Draadloos is inmiddels de norm, al hebben we steeds meer eisen aan onze draadloze oordopjes. Eisen waaraan Sony’s nieuwste oordopjes LinkBuds S zeker voldoen. Deze lichtgewicht oordopjes zijn klein en bevatten een innovatieve ambient sound-technologie met hoogwaardige noise cancelling. Handig, want hiermee kun je zelf bepalen of de focus komt te liggen op je omgeving of op je muziek – ideaal als je in een ruimte met andere personen verblijft.

Overigens kun je de LinkBuds S ook gebruiken om te verbinden met verschillende apparaten. De oordopjes zijn namelijk voorzien van multipoint bluetooth-verbinding. Je kunt de oordopjes dus gelijktijdig met twee apparaten verbinden, denk aan je telefoon en laptop.

Duurzame touch

Natuurlijk willen we anno 2023 genieten van helder geluid, goede bluetooth en fijne noise cancelling, maar we willen dit wel graag een beetje duurzaam doen. Sony hears you. Delen van de behuizing en de oplaadcase van de LinkBuds S zijn gemaakt van gerecycled plastic waterdispensers. Hierdoor heeft elk oordopje en elke case een ander patroon. Unieker kan haast niet! De LinkBuds S zijn in drie kleuren beschikbaar; zwart, wit en ecru en sinds kort ook in Oceaan Blauw.

Winnen

Lijkt het je wel wat om muziek te luisteren met de LinkBuds of om een serietje te kijken op je telefoon zonder dat je achtergrondgeluid hoort? Dan hebben we goed nieuws. Wij mogen namelijk een paar LinkBuds S in Oceaan Blauw weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder het winformulier invullen.

Deze winactie loopt tot en met 19 februari 2023. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Sony zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws