Motivation Monday: win Marie-Stella-Maris producten uit de nieuwe geurlijn t.w.v. €72

Doe mee en maak kans op de Hand Gift Set en de Fragrance Sticks uit de nieuwe collectie.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we een Hand Gift Set en Fragrance Sticks uit de nieuwe luxe geurlijn van Marie-Stella-Maris weg.

No.07 Voyage Vétiver

Ben je gek op de Nederlandse kust? Dan word je vast blij van de nieuwe luxe geurlijn van Marie-Stella Maris. Het label heeft pas de No.07 Voyage Vétiver geurlijn gelanceerd, die is geïnspireerd op de aromatische Nederlandse kust met haar zilte zeewind. De producten uit de nieuwe luxe geurlijn hebben door de toeging van vetiver, zeezout en muskaatsalie een fris-kruidig karakter en een zacht minerale geur.

De nieuwe geurlijn bevat fijne producten die niet in je badkamer en huis mogen ontbreken. Met de Hand Soap reinig en hydrateer je je handen (en er is een handige Refill voor verkrijgbaar) en deze Hand Soap maakt ook onderdeel uit van de Hand Gift Set waarin je ook een Hand Lotion vindt om je handen mee te verzorgen. Ook bevat de No.07 Voyage Vétiver geurlijn een Body Wash waarmee je je huid kunt hydrateren tijdens het douchen, een Body Wash Refill, Fragrance Sticks en een Room Spray.

Winnen

De producten uit de nieuwe geurlijn zijn onder andere te verkrijgen bij de Marie-Stella-Maris Stores, Douglas en de Bijenkorf, maar met een beetje geluk kun je er ook een paar winnen! Wij mogen namelijk de No.07 Voyage Vétiver Fragrance Sticks en de No.07 Voyage Vétiver Hand Gift Set t.w.v. €72 weggeven. Je maakt kans op deze mooie set door het winformulier hieronder in te vullen én door je in te schrijven voor de Marie-Stella-Maris nieuwsbrief.

Deze winactie loopt tot en met 27 februari 2023. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Marie-Stella-Maris zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws