Lekker relaxen in huis? Dat doe je in je eigen fauteuil

Een eigen fauteuil in huis is één van de beste investeringen die je kunt doen. Want deze stoel ziet er wel héél verleidelijk uit om de hele dag lekker in te relaxen. Ideaal na een lange werkdag. Als je je vrije dag graag ontspannen op wil starten. Of als je graag even tot rust komt na een lange wandeling in de frisse buitenlucht. Ja, je leest het dus goed. Een fauteuil ga je het hele jaar door maar al te vaak gebruiken. Het is dus de hoogste tijd om het model van je dromen online of in een woonwinkel uit te gaan zoeken.

Dé perfecte investering om lekker knus rondom de haard of kachel te zitten

Heb je het geluk dat er een open haard of een kachel bij jou in huis is? Dan mag een lekkere en comfortabele stoel natuurlijk niet ontbreken. Je geniet daardoor maximaal van de warmte en van dat ene knusse en gezellige hoekje bij jou in huis. Zet een lekkere kop thee, pak er een goed boek bij of maak snel even dat ene belangrijke document voor werk af. Hier vermaak je je opperbest.

Maak het relaxgedeelte bij de bank in de woonkamer helemaal compleet

De fauteuils lenen zich natuurlijk ook perfect om het relaxgedeelte bij de bank helemaal af te maken. Terwijl jij lekker aan het loungen bent op de bank, nestelt je partner zich in die relaxte stoel. Tip! Door een kussentje in de stoel te leggen in dezelfde kleur als de bank, zorg je meteen voor een stukje kracht van herhaling. En dit is de gouden regel onder de beste designers van het land. Redenen genoeg dus om deze mooie woonaccessoire in huis te halen voor die ene fijne stoel.

Verdiep je in alle kleuren, stijlen, prints en materialen die er zijn

Je weet het waarschijnlijk al maar al te goed. Er zijn enorm veel kleuren, stijlen, prints en materialen waar je uit kunt kiezen. Het is dus een erg goed idee om je hier wat verder in te gaan verdiepen. De stoel moet immers haarfijn aansluiten op het overige meubilair bij jou in huis. Denk hierbij aan de eettafel, het dressoir, je bank, salontafel, of je combineert meteen één van de eettafels van een woonwinkel met je nieuwe fauteuil. Naar wat voor soort woonstijl gaat je voorkeur op dit moment het meeste uit?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met een commerciële partner. 

Beeld: Max Vakhtbovych (Pexels) 

Laatste nieuws