Deze schoudertas gaat momenteel viraal vanwege z'n designer-look

Instagram is volledig in de ban van deze crossbody bag omdat het net een designeritem lijkt.

Paris Fashion Week street style - 2020

Dromen we niet allemaal van de perfecte handtas? Een die tijdloos is, van goede kwaliteit is gemaakt en die het oog streelt, en die het liefst ook in ons budget past. Well, dreamers, wij hebben er eentje gevonden. Deze crossbody bags van Arket gaan momenteel als hete broodjes over de toonbank, want het item lijkt wel erg veel op een designertas.

De Arket-tas

Arket heeft altijd al bekend gestaan om zijn prachtige betaalbare kleding van goede kwaliteit. Ook spreekt het high street merk vloeiend klasse en minimalisme. Een succesformule. Zo gingen verschillende stukken van het merk al viraal – herinner je je deze blazer nog? – en gooit het label nu opnieuw hoge ogen met de Rigid Leather Crossbody Bag.

De Rigid Leather Crossbody Bag is om verscheidene redenen ontzettend geliefd. De tas is minimalistisch, heeft prachtige lijnen en is gemaakt van soepel, dubbel gebonden leer dat is gemaakt met een chroomvrij looiproces. In de technische details van dat laatste gaan we momenteel niet in, je hoeft alleen te weten dat het een stuk minder vervuilend is voor de planeet. Daarnaast spot je op de tas geen grote logo's, waardoor die goedkoop zou kunnen lijken. Het enige semi-opvallende detail dat de tas heeft, is een chique gesp aan de zijkant.

Instagram is al verliefd op de tas, en grote kans dat jij dat na het zien van onderstaande foto's ook bent (we know we are).

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door DAISY (@elizabethdaisy)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Anna (@annamajestic)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door MOURI (@mouri.raquib)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door TAFFY (@taffymsipa)

De grote favoriet van het internet lijkt de zwarte versie van de Rigid Leather Crossbody Bag te zijn. Maar wie Arket een beetje kent, weet dat het merk z'n items vaak in meerdere kleuren op de mark brengt. Deze virale tas is daar geen uitzondering op. En toegegeven, ook de andere kleuren zijn prachtig.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door LINDA (@lindaekroth)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Basma Kahie (@basma_k)

De Rigid Leather Crossbody Bag is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren: black, brown, burgundy, off-white, green, light blue en bright green. Mocht je toevallig bij een Arket in het Verenigd Koninkrijk in de buurt zijn, dan kun je daar ook nog een rode versie bemachtigen. De tassen zijn verkrijgbaar voor €189 euro. Niet heel goedkoop, maar toch meer budget-friendly dan een designeritem.

Bron: Arket | Beeld: NL Beeld, Instagram