Motivation Monday: win een Jeans Centre giftcard t.w.v. 250

Bij Jeans Centre shop je prachtige jeans, maar ook andere toffe items!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we een giftcard van Jeans Centre weg.

Key items

Het maakt niet uit welke trends in de mode zijn: een jeans mag nooit, maar dan ook nooit ontbreken in je garderobe. Jeans Centre weet dit als geen ander en wil denim lovers voorzien van de perfecte spijkerbroek met dito fit. De keten haalt dan ook alles uit de (kleding)kast om in de behoeftes van iedereen te voorzien. Zo kun je in een van de 90 winkels ongeacht je lengte, postuur, gewicht, stijl of gender een passende jeans van goede kwaliteit vinden. En past-ie toch net niet helemaal mooi? Dan kun je 'm in het aanwezige store atelier laten aanpassen.

Denim Market

Wie regelmatig bij Jeans Centre shopt, is vast bekend met de Denim Market: tijdens deze tweejaarlijkse actie kun je twee (merk)jeans bemachtigen voor €110. De Denim Market vindt plaats in het najaar en in het voorjaar. De eerstvolgende editie komt er dus al bijna aan. Online begint die op 22 maart om 18.00 en in de winkels kun je vanaf 23 maart gebruik maken van de scherpe jeansdeal.

Overigens is Jeans Centre ook het bezoeken waard als je iets anders dan een spijkerbroek nodig hebt. Je scoort er namelijk ook leuke items die je bij je jeans kunt dragen: van shirts tot sweaters tot accessoires. Tijdens de Denim Market kun je die op de kop tikken met een korting tot wel 30 procent. Sounds good! De Denim Market duurt tot 2 april 2023.

Winnen

Kun jij niet wachten om prachtige items bij Jeans Centre te shoppen? Goed nieuws, wij mogen een Jeans Centre giftcard t.w.v. €250 euro weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder het winformulier invullen! That's it! 

[mail-win-form id='36']

Deze winactie loopt tot en met 5 maart. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Jeans Centre zullen delen als je wint.