Kate Middletons BAFTA-look bestond uit deze low budget oorbellen van Zara

De watervaloorbellen die de prinses van Wales droeg kosten maar €15,95.

Royalty-fans raakten niet uitgepraat over de outfit die Kate Middleton droeg tijdens de uitijking van de BAFTA Awards. Ze waren het er allemaal over eens: de Alexander McQueen-jurk was prachtig, de zwarte fluwelen handschoenen een mismatch. Maar kunnen we het ook even over de stunning oorbellen van de toekomstige koningin hebben?

Te gast bij de BAFTA’s

Vorige week zondag waren Kate Middleton en haar man prins William aanwezig bij de uitreiking van de British Academy of Film and Television Arts Film Awards 2023 in The Royal Festival Hall in Londen. Kate had overduidelijk uitgepakt met haar outfit. Bij de een viel haar look in de smaak, de ander vond ‘m wat minder. Ons oog viel echter niet op de lange zwarte handschoenen van Kate, maar op de oorbellen die de prinses van Wales droeg.

De oorbellen

We durven te wedden dat de asymmetrische Alexander McQueen-jurk een flinke duit heeft gekost, net als de zwarte handschoenen. Maar Kate loves a good deal, net zoals de meeste mensen. De bloemenoorbellen die ze droeg vallen zeker in die categorie. De van Zara afkomstige watervaloorbellen kosten namelijk maar €15,95!

De budget-friendly watervaloorbellen met bloem zijn – surprise, surprise – inmiddels uitverkocht, maar wij hopen vurig dat de winkelketen de oorbellen opnieuw zal uitbrengen (Zara, lees je mee?).

De sieraden van Kate

Het is niet de eerste keer dat we Kate spotten in betaalbare oorbellen. Zo spotten we haar eerder deze maand ook al met betaalbare oorbellen. Tijdens de launch van haar Shaping Us-campagne verscheen Kate met een prachtig paar CHALK-oorbellen uit de Regency collectie van het merk, de zogenoemde ‘Florence’ oorbellen. Een oude bekende, want de voormalig Duchess of Cambridge werd er voor het eerst mee gespot in de zomer van 2022 tijdens de onthulling van het National Windrush Monument op Waterloo Station. En nu bungelden de CHALK-oorbellen opnieuw aan haar oren. 

CHALK is een Londen-based merk dat bekend staat om diens ongewone, geometrische, draagbare vormen. De oorbellen die Kate droeg zijn niet supergoedkoop, maar met 75 pond nog wel redelijk betaalbaar. Een leuk bijkomend pluspunt is dat de Florence-oorbellen momenteel nog wél te bestellen zijn als pre-order én dat het merk ook items naar Nederland verzendt.

Bron: Pure Wow, CHALK | Beeld: BrunoPress, Zara

Laatste nieuws