Motivation Monday: 3x Equalizer van hannah t.w.v. €105

Een crème waar je huid heel blij van wordt!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we drie keer de Equalizer van hannah weg.

Wonder voor je teint

In het verleden hebben we je al eens kennis laten maken met hannah, een Nederlands cosmeticamerk met huidverbeteringsproducten waar je u tegen zegt. De cleansing producten zijn favoriet van velen. Maar hannah zit niet stil, het merk blijft stappen zetten op het gebied van huidverbetering en daar kwam onlangs de Equalizer uit. Deze crème doet het merk wederom eer aan want het product is een ware alleskunner en voor 60 ml zeker de moeite waard, want je hebt maar een klein beetje crème nodig.

De Equalizer verzacht bestaande hyperpigmentatie en voorkomt nieuwe pigmentvorming, het egaliseert de huid, verheldert de teint én het vermindert fijne lijntjes en rimpels.

Rijk aan waardevolle antioxidanten

Als je een beetje thuis bent in de skincare-wereld, word je ongetwijfeld nieuwsgierig naar de ingrediënten van dit huidverbeterende product. De Equalizer bevat hoge concentraties van verschillende antioxidanten, waaronder Astaxanthine. Dit is een carotenoïde die de huid ontzettend hydrateert en de huid een egale teint geeft, waardoor het totaalbeeld er rustiger uitziet.

Ook is het ingrediënt bakuchiol aan de crème toegevoegd. Dit plantaardige alternatief voor retinol stimuleert de collageensynthese van de huid. Hierdoor wordt het bindweefsel verstevigd en krijgt de regeneratie van de bovenste huidlaag een boost.

En daar houdt de ingrediëntenlijst nog niet mee op. De Equalizer is ook verrijkt met vitamine C, Phytic Acid, Azeloglycine, Niacinamide en Alfa-Bisabolol. Deze ingrediënten helpen UV-schade en hyperpigmentatie te voorkomen.

Winnen

Wil jij je huid graag verwennen met deze prachtige crème? Wij mogen drie keer de Equalizer van hannah weggeven t.w.v. €105. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder het winformulier invullen! That’s it! 

Deze winactie loopt tot en met 12 maart. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met hannah zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws