Marie Claires weekendtips

Dit wil je niet missen!

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Neem deel aan de Feminist March

Dit jaar vindt er geen Women's March plaats, maar de allereerste Feminist March. Op 5 maart verzamelen demonstraten zich op de Dam om een vuist te maken tegen genderdiscriminatie. Want hoe jij je ook identificeert, je moet jezelf kunnen zijn! Dit doet de Feminist March met de slogan: 'Equity is Key'. Het Humanistisch verbond is ook aanwezig bij de march en gebruikt de leus: "Hen, hij of zij: laat iedereen vrij".

Waar en wanneer: 

5 maart op de Dam in Amsterdam. Vul het formulier in op de website van het Humanistisch Verbond om meer informatie over de Feminist March te krijgen.

Scoor Calvin Klein Jeans tijdens de Glamcult Store Takeover

Wie graag een Calvin Klein Jeans wil scoren, zit dit weekend goed bij de fashion store van Glamcult. Vanaf 3 maart neemt het label de winkel namelijk tijdelijk over. Tien dagen lang kunnen shoppers de New Utility collectie van Calvin Klein Jeans bemachtigen.

Wanneer:

Van 3 tot en met 12 maart.

Waar: 

Glamcult Store | Dollebegijnensteeg 5, Amsterdam.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door GLAMCULT (@glamcult)

Doe mee aan de #stofslofchallenge

Zeeman heeft de handen ineengeslagen met TeamAlzheimer om meer bewustwording voor Alzheimer te creëren. Dit doet de keten met de verkoop van speciale stofsloffen en een bijpassende challenge. Voor mensen die kampen met de ziekte van Alzheimer kan een zogenoemde stofslof de normaalste zaak van de wereld zijn. Het streepjesmotief van de sloffen van Zeeman staat symbool voor de verwarring waarmee mensen met de ziekte dagelijks te maken krijgen. Via de social media-kanalen van de keten kun je meedoen aan de #stofslofchallenge, zodat jij zelf kunt ervaren hoe het is om eenvoudige dingen door elkaar te halen.

Relaxen bij Boutique Hotel Texel

Het weekend hoort in het teken van relaxen te staan. En waar kun je nu beter relaxen dan op een Waddeneiland? Boutique Hotel Texel verwelkomt je graag met open armen. Niet alleen slaap je hier heerlijk in de luxe hotelsuites, maar je kunt er ook tot rust komen in de spa. Van ontspanningsmassages tot lichaamsbehandelingen en van schoonheidsbehandelingen tot haarbehandelingen met Olaplex tot manicures en een heerlijk Texels wolbad (heerlijk badderen in een bad van schapenwol vol lanoline). Geniet vooraf, tussendoor of achteraf van gerechten geserveerd in restaurant Gusta of boek een high wine!

Ontmoet Gentse designers tijdens het opendeurweekend

Staat er een weekendje Gent op de planning en ben je gek op het ontdekken van nieuwe designers? Ga dan langs bij Wild Muse and Friends in de Gentse binnenstad: een winkel waar vier vrouwelijke ontwerpers hun designs verkopen. Van kleding tot handtassen en van juwelen tot meubels. Alles is ontworpen met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Aankomend weekend kun je de designers persoonlijk ontmoeten tijdens het opendeurweekend. Ontdek hun creaties onder het genot van een hapje en een drankje en een praatje.

Wanneer:

Zaterdag 4 en zondag 5 maart.

Waar:

Wild Muse and Friends | Onderstraat 33, Gent.

Bezoek REPEAT Cashmere

REPEAT Cashmere opende onlangs een store in een van Rotterdams populairste wijken. Bij REPEAT Cashmere kun je terecht voor de mooiste truien, vesten (en nog veel meer) van biologisch cashmere, die van goede kwaliteit zijn. Maar dat is nog niet alles. Bij REPEAT kun je ook tijdloze accessoires, leren items of zijden tops in de wacht slepen.

Wanneer: 

Maandag 12.00 - 18.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur

Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Zondag: 12.00 uur - 17.00 uur

Waar:

Pannekoekstraat 10A, Rotterdam.

Streamen maar!

Zin in een weekendje, avondje of middagje op de bank? Vermaak je dan met de volgende nieuwe titels op streamingdiensten. Op Netflix kijk je nu The Gentlemen en het derde seizoen van Outer Banks. Op Videland stream je het tweede seizoen van Evil en Brad & Angelina: The Rise & Fall of a Hollywood Marriage. Of kijk het eerste seizoen van Web of Death (Disney+) of Kom hier dat ik u kus (HBO Max). Genoeg om te streamen!

Beeld: BrunoPress