Motivation Monday: win een FOREO LUNA 4 body t.w.v. €159

Echte verwennerij voor je huid!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we een LUNA 4 body van FOREO weg.

De FOREO LUNA 4 Body

Leg jij je huid graag in de watten? Dan stellen we je graag voor aan de LUNA 4 Body, het nieuwste product van beauty tech merk FOREO. Deze high-tech tool is een ware partner in crime voor het verzorgen en reinigen van je huid. Het apparaat reinigt, schrubt en masseert de huid. Hierdoor verminder je de kans op ingegroeide haartjes en eindig je met een gladdere, strakkere en geëxfolieerde huid. De tool is 100 procent waterdicht, dus je kunt ‘m prima onder de douche gebruiken.

Denk niet dat bovenstaande alles is wat de LUNA 4 body in huis heeft. Het apparaat helpt ook om de microcirculatie en lymfedrainage te stimuleren, en de drainerende massage stimuleert het lichaam om gifstoffen en vloeistoffen af te voeren. Dit wil je, want dit kan het uiterlijk van cellulitis verbeteren én het stimuleert de aanmaak van collageen (wat helpt om de elasticiteit van de huid te behouden).

Overigens is de LUNA 4 body niet alleen handig om je huid schoon te houden, maar het is ook nuttig voor het aanbrengen van je skincare-producten. De bloedsomloop kun je met de T-Sonic Pulsations-functie van de tool tot wel 400 procent stimuleren. Hierdoor kan je lichaam cosmetica beter opnemen. Handig!

Winnen

Zou jij jouw lichaam graag verwennen met deze high tech tool? Snappen we! De LUNA 4 Body van FOREO is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren (Peach Perfect, Evergreen en Lavender) bij Douglas of op de website van FOREO. Of test hieronder je geluk! Wij mogen namelijk een LUNA 4 body van FOREO weggeven t.w.v. €159. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder het winformulier invullen.

Deze winactie loopt tot en met 19 maart. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met FOREO zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws