International Women’s Day actie: scoor Marie Claire met 25% korting

Het is vandaag 8 maart, Internationale Vrouwendag, de dag waarop we wereldwijd stilstaan bij de rechten van vrouwen en de dag waarop we alle vrouwen eren. Dat vieren wij met een mooie korting op Marie Claire!

Vier de vrouw

Elk jaar op 8 maart worden de sociale, economische, culturele en politieke prestaties van vrouwen wereldwijd gevierd. Het is ook de dag waarop vrouwen én mannen worden aangespoord tot actie om de gelijkheid van vrouwen te versnellen.

Ook bij Marie Claire zetten we graag absolute powervrouwen in de spotlight. Van toptalenten en slimme zakenvrouwen tot glamoureuze modellen. Niet alleen online, maar ook in ons blad praten we je helemaal bij!

Korting

Daarom hebben we alleen vandaag een bijzonder leuke actie: je krijgt via marieclaire.nl/vrouwendag vandaag 25% korting op alle losse nummers van Marie Claire. Ben je nieuwsgierig naar ons interview met covermodel Welmoed Sijtsma? Ben je benieuwd hoe jij je carrière naar een hoger niveau kunt tillen? Of wil je interessante achtergrondverhalen teruglezen? Dan weet je wat je te doen staat!

De actie is alleen geldig op Internationale Vrouwendag. Ook vind je via de bovenstaande link nog veel meer korting op andere glossy’s. Van Grazia tot Happy in Shape en van Elegance tot Beau Monde. Al deze magazines schop je vandaag met 25% korting.

Laatste nieuws