Motivation Monday: win een vintage ring van Eleonora Vintage Jewelry

Prachtige en tijdloze vintage sieraden!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we een vintage ring van Eleonora Vintage Jewelry weg.

Eleonora Vintage Jewelry

Je kunt nog de mooiste jeans of top dragen, maar je outfit is pas geslaagd als je die complimenteert met prachtige sieraden. Bij Eleonora Vintage Jewelry vind je prachtige vintage pronkstukken. Bij het sieradenmerk vind je alleen maar 9-, 14-, of 18-karaatss (geel)goud in combinatie met prachtige edelstenen. Van robijnen tot saffieren tot diamanten.

De vintage sieraden van Eleonora Vintage Jewelry zijn zorgvuldig uitgekozen, zodat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Niet alleen zijn de sieraden dus mooi en van hoge kwaliteit, maar ze zijn ook nog eens tijdloos, waardoor ze ook nog eens duurzaam zijn. Vintage sieraden worden vaak van generatie op generatie doorgegeven. Voor deze sieraden hoeven dus goud en edelstenen gewonnen te worden. Extra leuk aan Eleonora Vintage Jewelry is bovendien dat alle items uniek zijn. Je zult dus niet snel iemand spotten met dezelfde ringen, oorbellen, kettingen of armbanden als jij.

Grote favorieten uit de collectie van Eleonora Vintage Jewelry zijn de Vintage Ruby & Pearl Ring en de Vintage Sapphire & Diamond Cluster Ring. De Ruby & Pearl ring is een 9-karaats goud ring met parels en robijn. Ook de Sapphire & Diamond Cluster ring is gemaakt van 9-karaats goud met saffier. De Ruby & Pearl Ring heeft de ringmaat 17 en de Sapphire & Diamond Cluster ring heeft de ringmaat 18.

Winnen

Ben je op slag verliefd op de ringen van Eleonora Vintage Jewelry (we know we are!), dan kunnen we je misschien wel blij maken met het prachtige sieraad. Wij mogen namelijk een ring van Eleonora Vintage Jewelry weggeven: de Vintage Ruby & Pearl Ring of de Vintage Sapphire & Diamond Cluster Ring. Kans maken? Volg Eleonora Vintage Jewelry dan op Instagram en vul hieronder het winformulier in.

 

Deze winactie loopt tot en met 26 maart. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Eleonora Vintage Jewelry zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws