Om déze redenen is luxe design het waard om te dragen!

Van klassieke Chanel-bags tot luxe Cartier-sieraden: we. love. design.

Veel mensen zijn er dol op: design. Kleding, juwelen en accessoires: je hebt genoeg om uit te kiezen. Maar waarom is het eigenlijk zo fraai om design te dragen? Er zijn verschillende redenen voor. Natuurlijk hoef je je niet van top tot teen in design te hullen. Ook een enkel designer item kan al beeldig zijn. Dit is waarom!

Ware kwaliteit

Design items staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit. Je kiest voor échte luxe, bijvoorbeeld met juwelen van Cartier. Verfijnde details en ware precisie spelen de hoofdrol. En dat zie je absoluut terug. Dit geldt voor allerlei design items die je kunt dragen: kleding, sieraden, horloges. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. De items gaan een lange tijd mee. Het maakt dat je ze jaar in, jaar uit met veel trots kunt dragen. 

Originele styling

Ben je fan van iconische looks? Ook dan zit je goed met design items. Er is namelijk vaak sprake van een origineel design, dat je niet snel elders ziet. Luxe modehuizen zijn pioniers op het gebied van ontwerp – de nieuwste trends worden hier bedacht. Durf daarom dus ook voor iconische stukken te kiezen, die ware eyecatchers vormen. Dat kan ‘m zitten in bijzondere vormen of knalkleuren, maar soms juist ook in de kleinste details. Bepaalde pasvormen, materiaalsoorten of knopen maken duidelijk dat je design draagt. In de kleding en accessoires van Prada komt dit sterk naar voren: zelfs de klassieke essentials laten je stralen als nooit tevoren.

Mee met de trends

We benoemden het hierboven al kort: designers zijn bedenkers van trends. Hier kun je dus absoluut in meegaan als je design draagt. De collecties van designers worden nauwlettend in de gaten gehouden. Want hier komen alle spannende, nieuwe ontwerpen vandaan. En die kun jij dus gewoon dragen, als dit je wens is! Zo ben je een ware koploper in de modewereld.

Klassieke items

Hoewel je enerzijds dus mee kunt gaan met de trends, vind je anderzijds ook de meest tijdloze stukken in de wereld van design. Items die al jarenlang geliefd zijn, en nooit uit zullen raken. Juist dit zijn de items die je een leven lang kunt dragen. Het zijn de stukken waar je helemaal verliefd op wordt – en die jouw vaste stijl kunnen bepalen. Van een luxe trenchcoat tot een pantalon met een perfecte fit, van een beeldschoon horloge tot een minimalistische ring: om welke stukken het precies gaat, is natuurlijk aan jou om te bepalen. Denk goed na welke items je aan je garderobe zou willen toevoegen.

Op-en-top elegant

Ook elegantie staat voorop in design. Over elk onderdeel in een design is nagedacht. Alles is tot in de puntjes verzorgd en afgewerkt. Bij reguliere items is dit toch minder vaak het geval. Dit maakt het de investering dan ook absoluut waard, zeker als je oog voor detail hebt. Sterker nog, het liefst wil je nooit meer zonder de design items die je hebt uitgekozen. Wees er dan ook zuinig op, maar draag de items wél vaak – met veel trots en plezier!

Dit artikel is in samenwerking met de Bijenkorf tot stand gekomen. 

Bron: Bijenkorf | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws