Makkelijk en lekker recept voor een heerlijk paasontbijtje

Easy peasy!

Kan je ook geen genoeg krijgen van al die heerlijke paasstollen, of heb je teveel in huis gehaald? Geen zorgen, want met het recept in dit artikel sla je twee vliegen in één klap. Maak daarom deze paasdagen stolrolletjes met mascarpone en frambozen. Origineel en super lekker!

Recept: stolrolletjes met mascarpone en frambozen 

Dit is één van die paasontbijt recepten waar je nooit genoeg van krijgt. Verrassend, lekker voor bij ontbijt en brunch en het staat binnen een handomdraai op tafel! Het kost maar ongeveer 20 minuten om dit gerecht klaar te maken. Je hebt het volgende nodig:

  • 1 bakje mascarpone van ongeveer 250 gram
  • 1 ei
  • 200 ml melk
  • 1 zakje vanillesuiker 
  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • 1 eetlepel fijne kristalsuiker
  • 8 plakken feeststol
  • 1 bakje frambozen

Volg deze 4 simpele stappen en geniet van een heerlijk paasontbijt:

  1. Besmeer de plakken feeststol met de mascarpone. Leg elke plak in de lengte op het werkvlak. Leg aan het begin van elke plak in de breedte een rij van 3-4 frambozen. Rol het brood rond de frambozen op tot een rolletje. Druk stevig aan.
  2. Klop in een diep bord of kom het ei los met de melk en de vanillesuiker.
  3. Verhit in een koekenpan de olie. Haal de stolrolletjes door het eimengsel. Laat ze even uitlekken. Bak ze in de hete olie in 4-5 min. rondom goudbruin en krokant.
  4. Leg de stolrolletjes op 4 borden en bestrooi ze dun met de kristalsuiker. Serveer warm.

Lekker voor jong en oud

Met deze paasversie van wentelteefjes zit je altijd goed. Maak het als paasontbijtje op bed voor je partner, of aan tafel voor de kids tijdens een paasbrunch: het wordt gegarandeerd smullen!

Dit artikel is in samenwerking met Jumbo tot stand gekomen. 

Bron & Beeld: Jumbo

Laatste nieuws