Motivation Monday: win 2x een waardebon van REPEAT t.w.v. €150

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we 2x een waardebon van REPEAT t.w.v. €150 weg.

Over REPEAT

Welke kleding je ook graag draagt, een item van cashmere mag gewoon niet ontbreken in je capsule wardrobe. Kledingstukken van dit woltype zijn heerlijk zacht en warm. Een must-have dus, zeker in ons land, waar de temperatuur in een mum van tijd kan omslaan en het in de lente kan voelen als de winter. Het kledinglabel REPEAT deelt onze liefde voor cashmere. En als er één merk is dat vloeiend cashmere spreekt, dan is het REPEAT wel.

Alle collecties van het REPEAT draaien om deze prachtige wolsoort. De biologische cashmere kledingstukken van REPEAT zijn bovendien gecertificeerd door Global Organic Textile Standard. Deze certificering garandeert dat de grondstoffen biologisch worden ingekocht en dat de fabrieken alleen ecologische en duurzame productieprocessen volgen. Goede zaak, dus!

Bij REPEAT kun je de mooiste cashmere items kopen, maar dat is niet het enige. Zo kun je ook prachtige truien, cardigans en sjaals van katoenen en andere stoffen bemachtigen. Daarnaast zijn alle items duurzaam, warm én stijlvol. Maar onze favoriet is toch wel een prachtige cashmere trui. Deze truien zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Van dromerig paars tot zacht wit en van neon oranje tot meerkleurige exemplaren. Voor iedere smaak vind je wat wils bij REPEAT.

Winnen

Vind je de truien van REPEAT prachtig? We get it. Daarom mogen we twee lezeressen verblijden met een REPEAT-trui. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder het winformulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='42']

Deze winactie loopt tot en met 2 april. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met REPEAT zullen delen als je wint.