Marie Claires weekendtips

Let's get fashionable dit weekend!

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Bezoek de Denim Market

Wie regelmatig bij Jeans Centre shopt, is vast bekend met de Denim Market: tijdens deze tweejaarlijkse actie kun je twee (merk)jeans bemachtigen voor €110. De Denim Market vindt plaats in het najaar en in het voorjaar. De eerstvolgende editie komt er dus al bijna aan. Online begint die op 22 maart om 18.00 en in de winkels kun je vanaf 23 maart gebruik maken van de scherpe jeansdeal.

Overigens is Jeans Centre ook het bezoeken waard als je iets anders dan een spijkerbroek nodig hebt. Je scoort er namelijk ook leuke items die je bij je jeans kunt dragen: van shirts tot sweaters tot accessoires. Tijdens de Denim Market kun je die op de kop tikken met een korting tot wel 30 procent. Sounds good!

Wanneer:
23 maart tot 2 april.

Waar:
Online en in de Jeans Centre winkels.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JEANS CENTRE (@jeanscentre)

Shopping experience: Tweedehands het Festival

Ben je een fervent vintage lover? Dan zit je dit weekend helemaal goed op Tweedehands het Festival. Tilburg wordt dan getransformeerd in een walhalla voor kringloopfans. Je kunt er niet alleen de leukste tweedehands koopjes scoren, maar ook meedoen aan de 42 activiteiten die de organisatie in samenwerking met allerlei winkels op de planning heeft gezet. Da’s weer eens wat anders dan eindeloos struinen door de Zara en H&M!

Wanneer:
24, 25 en 26 maart.

Waar:
Op verschillende locaties in Tilburg.

Tentoonstelling Workwear

Voor de echte fashion lovers staat er dit weekend ook een leuke tentoonstelling op de planning. Bij de opening van Workwear ontdek je de geschiedenis en impact van kleren die ooit werden ontworpen als gereedschap, maar inmiddels als inspiratie hebben gediend voor de fashion van vandaag de dag. Oh ja, mocht je zin hebben, dan moedigt organisator Nieuwe Instituut je aan om jouw favoriete workwear aan te trekken naar de tentoonstelling.

Wanneer:
25 maart vanaf 19:00 uur.

Waar:
Nieuwe Instituut, Museumpark 25, Rotterdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nieuwe Instituut (@nieuweinstituut)

Woon het animatiefilmfestival Kaboom bij

De wereld van animatie is zo veel groter dan de tekenfilmpjes waar je kleine nichtje naar kijkt. Kaboom Animation Festival vertoont de mooiste films over grotemensenthema’s als oorlog, sex en liefde. Verwacht veel (korte) animatiefilms, VR-projecten, games, screenings en installaties.

Wanneer: 
24 t/m 29 maart.

Waar:
Verschillende locaties in Utrecht, waaronder het Stadskantoor en Tivoli Vredenburg.

Kun je dit weekend niet, maar wil je heel graag het Kaboom Festival bijwonen? Maak je geen zorgen, ook volgend weekend vindt het festival plaats. Van 30 tot en met 2 april kun je in Amsterdam genieten van de wondere wereld van animatiefilm.

Een challenge

Speciaal voor de sportievelingen onder ons is er de PUMA’s Strava challenge. Nodig je vriendinnen uit en ga de uitdaging aan om in een maand 42 kilometer te rennen. Hoe je dat doet, bepaal je helemaal zelf. Misschien ben je al een fanatiek jogger en hoef je maar vier rondjes te lopen om de challenge te halen. Maar ook wanneer je 21 keer twee kilometer rent, ben je welkom. Heb je het gehaald? Gefeliciteerd! Dan win je de nieuwe digitale 2023 Fueled By NITRO-badge. 

Wanneer:
20 maart tot 16 april.

Lekker streamen

Ben je dit weekend meer in de mood voor een bankhang-sessie? Dan is er gelukkig genoeg te streamen, want Netflix breidde diens aanbod weer uit met heerlijke titels. Zo kun je kijken naar de film April, May en June met Linda de Mol, Elise Schaap en Tjitske Reidinga, of beginnen aan het tweede seizoen van El Reino. Zin in een luchtige romcom? Dan zit je met Era Ora helemaal goed. Bingen maar!

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook