WINNEN: maak kans op een golfcursus voor jou en je beste vriend(in)

In zes lessen sta je op de baan!

GOLF

Old farts in slow cards? Een balletje slaan werd jarenlang geassocieerd met bepaalde stereotypes. Dat is ontzettend zonde, want de sport – ja, het is echt een sport – is ontzettend leuk! En om jou kennis te laten maken met golf, mogen wij twee vriendinnen blij maken met een golfcursus!

Kennis maken met golf

Golf is een solide workout, want met elke swing gebruik je je armen, schouders en core. Ook word je stappenteller er blij van, want laat dat golfkarretje staan (zoals de meeste golfers overigens doen) en je legt op een dag heel wat kilometers af. Bovendien is het ontzettend vermakelijk en leuk om te doen samen met vrienden. Tijd om jezelf de sport eigen te maken, dus!

We snappen dat je niet meteen een abonnement afsluit bij de dichtstbijzijnde golfclub. Toch wel fijn om eerst te weten of het wat voor je is. Laat Probeer Golf jou nou graag wegwijs maken in de sport. Probeer Golf is een platform dat jou als beginnende golfer de ins en outs van golf leert. Je kunt hier een gratis kennismakingsles boeken voor jezelf en een vriend(in), en tijdens deze zogenoemde golfclinic kun je golf uitproberen. Benieuwd waar je precies terecht kunt? Via de website kun je jouw postcode invoeren en zo een club bij jou in de buurt vinden.

Een Golfstart

Merk je tijdens je proefles dat het naar meer smaakt? Dan kun je ook een Golfstart-cursus boeken! In zes lessen leer je de basisslagen – na de cursus weet je dus precies wat putten, chippen en pitchen is – en je haalt er je baanpermissie. Goed om te weten voor de aspirantgolfers onder ons: een baanpermissie heb je dus nodig om het daadwerkelijke golf te beoefenen bij de golfclub waar jij je lessen hebt gevolgd.

Ook hoef je je geen zorgen te maken over de clubs om mee te spelen. De meeste mensen hebben natuurlijk geen golfset en tijdens de Golfstart-cursus kun je de clubs lenen. Ideaal! And last but not least: de kleding. Het is het belangrijkst dat je iets draagt wat makkelijk zit en waarin je goed kunt bewegen. Lange tijd waren golfpolo's 'verplicht', maar dat is niet meer het geval. Je netjes kleden is vaak voldoende. Ook zou je best in een spijkerbroek naar de baan mogen komen, mits die niet gerafeld is of scheuren bevat, al dragen de meeste vrouwen een bermuda, pantalon of golfrokje als zij een balletje willen slaan – net wat comfortabeler!

Winnen

Lijkt het jou fantastisch om golf te leren spelen? Leuk nieuws: wij mogen een Golfstart voor twee personen weggeven! Het enige wat je hoeft te doen is hieronder het winformulier invullen. That's it! Wie weet sta jij binnenkort met een vriendin op de driving range, om na het behalen van je baanpermissie een balletje te slaan op de baan!

[mail-win-form id='41']

Deze winactie loopt tot en met 1 mei. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Golf.nl zullen delen als je wint.