Reese Witherspoon en Jim Toth uit elkaar na huwelijk van bijna 12 jaar

"We hebben samen van zoveel prachtige jaren genoten en gaan verder met liefde, vriendelijkheid en wederzijds respect voor alles wat we samen hebben gecreëerd."

Verdrietig nieuws uit Hollywood: Reese Witherspoon en haar man Jim Toth hebben besloten niet samen verder te gaan. Op Instagram deelt de actrice het nieuws van hun scheiding.

Met liefde uit elkaar

“We hebben persoonlijk nieuws om te delen…”, schreef de Your Place or Mine-actrice op Instagram. “Met een grote hoeveelheid zorg en aandacht hebben wij de moeilijke beslissing genomen om te scheiden.” Reese deelt het nieuws vlak voordat de twee hun 12-jarige jubileum zouden vieren.

Er lijkt absoluut geen sprake te zijn van kwaad bloed tussen de twee, zo benadrukken Reese en Jim ook in hun bericht. “We hebben samen van zoveel prachtige jaren genoten en gaan verder met liefde, vriendelijkheid en wederzijds respect voor alles wat we samen hebben gecreëerd.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Gezin

Reese en Jim laten weten dat hun grootste prioriteiten hun zoon en het hele gezin zijn. “Deze zaken zijn nooit gemakkelijk en erg persoonlijk. We zouden het enorm waarderen als iedereen de privacy van ons gezin op dit moment wil respecteren.”

Op 26 maart 2011 stapte Reese in het huwelijksbootje met Jim en op 27 september 2012 werd hun zoon Tennessee James Toth geboren. Uit haar eerdere huwelijk met Ryan Philippe had Reese al een dochter en een zoon: de inmiddels 23-jarige Ava Elizabeth Philippe en de 19-jarige Deacon Reese Philippe.

Bron: Instagram Reese Witherspoon | Beeld: BrunoPress/NL Beeld 

Laatste nieuws