Hebben: Zeeman lanceert een prachtig broekpak

Een tweedelig pak voor een zacht prijsje.

Max Mara Street Style - MFW Womenswear Fall/Winter 2023/2024

Zeeman heeft de afgelopen jaren bewezen echt wel mee te tellen op modegebied. Zo wilde iedereen het 3-in-1 gele minitasje hebben en gingen ook de Zeeman-sneakers als warme broodjes over de toonbank. Wij durven daarom wel te stellen dat er ook een run komt op dit prachtige broekpak van de keten.

In hemelsblauw

De komst van de lente markeert vaak het seizoen van de zachtere kleuren. En als Zeeman het goed voorspelt, gaan we ons dit jaar van top tot teen hullen in hemelsblauw. De keten is er zo zeker van, dat het nu met een hemelsblauw broekpak komt. Hiermee slaat Zeeman twee vliegen in een klap, want pakken zijn ook dit seizoen weer hot and happening.

Het pak

Met het damespak bewijst de budgetketen opnieuw dat je niet veel geld hoeft uit te geven om trends op de voet te volgen. Stijlvol en goedkoop voor de dag komen kan prima. Het damespak bestaat uit een blazer en een broek en is verkrijgbaar in maat 36 en 48, en elke maat daar tussenin.

We noemden net al dat dit pak in de kleur hemelsblauw verkrijgbaar is, maar ook aan de neutral-lovers onder ons heeft Zeeman gedacht. Zo is het pak ook verkrijgbaar in een zandkleur.

Styling

De outfit van Zeeman valt makkelijk te combineren met andere items. Kies bijvoorbeeld voor casual met een wit t-shirt en sneakers (works everytime!) of maak het wat chiquer door de blazer en de broek te dragen met een paar prachtige hakken en een blouse. Of iets daartussen in, het kan allemaal!

Fan van deze outfit? Vanaf 29 maart liggen de broeken (€14,99 per stuk) en blazers (€24,99 per stuk) in de winkel en kun je ze kopen via de website van Zeeman.

Bron & Beeld: Zeeman | Openingsbeeld: NL Beeld/BrunoPress