Andie MacDowell en dochter Rainey Qualley schitteren tijdens duoshoot

De items waarin moeder en dochter zich hullen bevatten vloeiend satijn en powersuits in allerlei gedurfde tinten.

Een dreamteam: tijdens de exclusieve fotoshoot voor Marc Cain en Mercedes-Benz, showden Hollywood-actrice Andie MacDowell en dochter Rainey Qualley hun favoriete looks. En door de bijzondere locatie van de shoot werd het motto van de modeshow 'A New Journey' op geweldige wijze benadrukt.

A New Journey

In lijn met het motto 'A New Journey' poseerden Hollywood-actrice Andie MacDowell samen met haar dochter Rainey Qualley voor vliegtuigen en delen van de hangar op voormalig Tempelhof airport in Berlijn afgelopen januari.

Bij de gezamenlijke shoot van Marc Cain en Mercedes-Benz showden moeder en dochter de nieuwste collectiehoogtepunten van het Duitse premiumlabel voor de herfst/winter 2023: uitgebreide knitwear 'Knitted in Germany'. De collectie bevat vloeiend satijn en powersuits in allerlei gedurfde tinten.

Dreamteam

Moeder en dochter vormden voor deze shoot een echt dreamteam samen. En nee, niet alleen voor de camera maar ook achter de camera.

"Ik hou van gedurfde kleuren en ongewone prints die zo typisch zijn voor Marc Cain", legde Andie MacDowell uit. "Ik ben moedig en wissel graag af van het ene uiterste naar het andere uiterste", vervolgde ze. "Afhankelijk van mijn stemming draag ik mannelijk geïnspireerde pakken of heel vrouwelijke jurken."

Nieuwe weg

Marc Cain sloeg de handen ineen met Mercedes-Benz voor de modeshow die op 18 januari was te zien in Berlijn. Met het format 'Mercedes-Benz Fashion Moments' met Marc Cain als eerste samenwerkingspartner, sloeg de autofabrikant een hele nieuwe weg in. Chapeau!

Bron & Beeld: Marc Cain Cooperation