Motivation Monday: win een NÉONAIL starter set t.w.v. €230

Inclusief LED-lamp en twaalf kleuren gellak voor een salonwaardige manicure!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we een NÉONAIL starter set met de gehele Spring Collectie weg!

Lente in je bol, lente op je nagels

We don’t know about you, maar wij denken spontaan aan prachtige pastelkleuren wanneer de lente aanbreekt. En wij zijn niet de enigen, ook NÉONAIL associeert de komst van het voorjaar met deze prachtige tinten. De gellak-voorjaarscollectie van het label bestaat dan ook uit twaalf vrouwelijke kleuren: van zachte pasteltinten tot opvallende glitters.

Niet alleen zijn de nieuwe gellakkleuren prachtig, maar het zijn ook topproducten. Zo bevatten de gellakjes sterke kleurpigmentaties (waardoor de kleur tot wel 21 dagen mooi blijft) en zijn de producten vrij van hydroxyethylmethacrylaat, een stofje dat weleens aan nagellak wordt toegevoegd en voor een allergische reactie kan zorgen.

Aanbrengen

De nieuwe NÉONAIL collectie bevat twaalf kleuren gellak, en zoals je waarschijnlijk wel weet kun je een gellakje niet op dezelfde manier aanbrengen als een gewone nagellak. Voor het beste resultaat kun je het beste het volgende stappenplan aanhouden:

  1. Vijl je nagels en maak ze schoon.
  2. Breng een laagje van de hard base aan op de nagels en laat het uitharden onder de speciale LED-lamp.
  3. Breng een laagje van een gellak naar keuze aan, en laat ook deze laag uitharden onder de LED-lamp.
  4. Breng nog een laatste laag aan: de top coat. En je raadt het nu vast al: ook deze laag moet je laten uitharden onder de LED-lamp.
  5. Gebruik een Nail Cleanser om de nagels schoon te maken. That’s it! 

De gellakken zijn verkrijgbaar in twaalf kleuren: zes reguliere pasteltinten en zes pasteltinten met glitters. Verkrijgbaar voor €10,99 per stuk op de website van NÉONAIL of bij de Douglas.

Winnen

Zou jij je nagels graag lakken in een van deze twaalf prachtige kleuren? Goed nieuws: wij mogen een NÉONAIL starter set weggeven. Hierin vind je een LED-Lamp, twaalf gellakjes uit de voorjaarscollectie en de andere benodigdheden om jezelf een salonwaardige manicure te geven. Kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in.

Deze winactie loopt tot en met 9 april. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met NÉONAIL zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws