Marie Claires weekendtips

Van retail therapy tot culturele parels.

Street style PFW - FW23-24 DAY 2

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Bezoek The TittyMag Festival

Spiritualiteit, feminisme en kunst gaan prima samen, zo oordelen de founders van The TittyMag. In de tentoonstelling Spirituele Urgentie hebben de founders een zaal in het Stedelijk Museum Schiedam ingericht waar zij dit laten zien. En dat is niet alleen naar kunst kijken, maar het ook ervaren! Zo hosten de founders Cathelijne Blok en Imaan van der Zwan een spiritueel festival op 1 april. Denk aan muziek, performances, panelgesprekken, workshops en optredens van onder anderen Naaz en Tim Wes!

Wanneer:

Het festival: zaterdag 1 april van 14:00 tot 18:00.

De tentoonstelling: tot en met 10 april.

Waar:

Stedelijk Museum Schiedam | Hoogstraat 112, Schiedam.

Beeld: Aad Hoogendoorn.

Stippl downloaden

Als we op reis of op vakantie gaan, dan willen we daar natuurlijk alles uithalen. Een goede voorbereiding kan dan handig zijn. De nieuwe all-in-one travel app Stippl kan jou daarmee helpen! In de app kun je supersimpel een overzichtelijk reisplan samenstellen en die organiseren en wijzigen met de 'drag & drop' planner én je kunt in de app ook verblijven boeken via Booking.com en Airbnb. En... (ja er is meer), je kunt in de app ook je makkelijk vliegtickets boeken, checklists en paklijsten samenstellen en reisinspiratie opdoen.

Waar: 

Stippl is te downloaden in de App Store en in de Play Store.

Beha's shoppen bij Hunkemöller

Even heel eerlijk: wanneer heb jij voor het laatst gecheckt of jouw behamaat wel klopt? Grote kans dat dit best wel een tijdje geleden is en de maat die jij draagt helemaal niet de juiste is, en dat terwijl het zo belangrijk is om de juiste maat te dragen voor optimale steun en comfort. Gelukkig hoeft het niet duur te zijn om nieuwe beha's aan te schaffen. Hunkemöller viert namelijk de Bra Party. Tijdens deze periode kun je drie beha's shoppen voor de prijs van twee, ook checkt het personeel met alle liefde wat jouw actuele maat is. Ideaal!

Waar:

Bij alle Hunkemöllerwinkels en online.

Wanneer:

Tot en met 24 april.

Haal het hotelgevoel in huis bij DOUXE

Wie wil nu niet het hoogwaardige hotelgevoel in huis halen? De allereerste flagshipstore van DOUXE maakt het mogelijk. Hier kun je de hoogwaardige bedden, beddengoed en badproducten kopen van het hotel lifestyle-merk, onder andere Pulitzer Amsterdam en Hotel Okura maken ook gebruik van deze fijne producten. Ook jij kunt dit vijf-sterrengevoel nu dus naar jouw eigen slaapkamer halen. En een bezoek aan de DOUXE-store is een hele beleving; net zoals in een hoogwaardig hotel worden klanten in de concept store verwelkomt met een drankje aan de 'Pillow Bar'.

Wanneer:

Woensdag tot en met zaterdag van 10:00 - 18:00.

Waar: 

DOUXE Hotel Luxury Concept Store | Oostenburgermiddenstraat 126, Amsterdam.

Een koffietje doen

Koffiedrinken, beleven en ontdekken? Dat kan dit weekend in de Westergas! Daar vindt dit weekend The Amsterdam Coffee Festival plaats. Inderdaad, alle events hier draaien rondom de geliefde drank. Experts vertellen je er onder andere hoe je mooie figuren in je cappuccino kunt maken, hoe je koffie kunt gebruiken om er heerlijke cocktails van te creëren en hoe je thuis een barista-waardige koffie kunt maken. Verschillende grote namen in de koffie zijn aanwezig, en ook het koffiemerk Bocca kun je vinden op het festival.

Wanneer:

Van 30 maart tot en met 1 april.

Waar:

Gashouder | Klönneplein 1, Amsterdam.

Openingsbeeld: NL Beeld/BrunoPress