Motivation Monday: maak kans op 1 van de 3 Knit-ted gilets t.w.v. €139,90

Het item is reversible dus je kunt 'm op twee manieren dragen!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we drie keer een reversible gilet van Knit-ted weg!

Twee-in-een

Hoe mooi bepaalde kledingstukken ook zijn, het is best jammer dat je ze meestal maar op één manier kunt dragen. Des te toffer vinden we dit reversible gilet van Knit-ted: je kunt 'm op twee manieren dragen!

Het knuffelbare gilet van Knit-ted is aan de ene kant gemaakt van suède en aan de andere kant is het item bekleed met een faux shearling. Zo kun je afhankelijk van je mood gaan voor stoer of cosy. Het gilet is voorzien van een rits (wat ook weer variatiemogelijkheden biedt: open of dicht) en is voorzien van twee grote vierkante zakken. Ook leuk: het item is in verschillende kleuren te verkrijgen: caramel, lavendel en green tea.

Knit-ted

Knit-ted is een Nederlands merk opgericht door Petra Stapper. Het label maakt comfortabele items van hoge kwaliteit: van tijdloze items tot trendgevoelige stukken. Elk seizoen komt het merk met nieuwe kledingstukken in nieuwe kleuren, en we vermoeden dat het gilet (dat nog maar sinds kort in de webshop te verkrijgen is) een ware hit gaat worden!

Winnen

Ben je helemaal weg van deze mooie reversible Knit-ted gilets? Laat dan hieronder zeker je gegevens achter. Wij mogen namelijk drie keer een gilet in een kleur naar keuze t.w.v. €139,90 weggeven!

[mail-win-form id='44']

Deze winactie loopt tot en met 16 april. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Knit-ted zullen delen als je wint.