H&M x Mugler: bekijk hier de eerste beelden uit het lookbook

De collectie is een showcase van hun bekendste items.

Menig fashionfanaat heeft 11 mei al groot in de agenda gezet, want dan wordt de nieuwe collectie van H&M én Mugler gelanceerd. Pen en papier gereed, want we hebben de eerste beelden uit het lookbook!

H&M x Mugler

H&M heeft al vaker een collectie samen met een groot modehuis gemaakt, maar die van Mugler is eentje waar we al lang op zaten te wachten. De collectie is ontworpen door Mugler’s creatief directeur Casey Cadwallader, die heel trots is op de collectie.

Ze laat weten: “Het is een eer om samen te werken met H&M. De collectie viert alles wat Mugler als modehuis definieert en elk stuk is authentiek Mugler, van de bodysuits – die een handtekening van ons zijn geworden, tot de strakke tailoring en bewerkte denim. Het is een showcase van onze iconen.”

Collectie

De collectie bestaat uit zowel dameskleding, herenkleding en accessoires waardoor er voor iedereen wat wils is. Uiteraard met een knipoog naar bekende Mugler eigenschappen, maar ook de intrigerende manieren waarop Cadwaller het merk nieuw leven heeft ingeblazen. Denk aan de sterke, brede schouders, focus op de taille en lijnen die het lichaam complimenteren. De spiraal, wat inmiddels de signature look van Cadwaller is, zie je ook door de hele collectie terug.

Accessoires

De accessoires zijn ontworpen zodat iedereen het kan dragen. Van een bijzondere boemerangvormige oorbel tot zijde sjaals met een wervelend Mugler-sterrenpatroon en zelfs een zwarte puntige stiletto-laars: alle items hebben een grote ‘wil-ik-hebben’-gehalte. Wij kunnen nu al niet wachten op 11 mei!

Bron en beeld: H&M

Laatste nieuws