Motivation Monday: maak kans op 3×2 kaarten voor Spoiler Alert

Een ontroerende film gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we 3 keer 2 bioscoopkaarten weg voor de film Spoiler Alert.

Spoiler Alert

In Spoiler Alert worden we meegenomen in het liefdesverhaal van entertainmentjournalist Michael (Jim Parsons) en fotograaf Kit (Ben Aldridge). Hun eerste ontmoeting, hun eerste date en veel liefdevolle en grappige momenten komen aan bod in de film die de jarenlange relatie van de twee in beeld brengt. De werelden van de mannen verweven zich met elkaar. Michael bouwt een band op met Kits ouders (Sally Field en Bill Irwin) en hun bijzondere vriendengroep in Manhattan komt samen.

Het leven lijkt Michael en Kit toe te lachen, tot Kit slecht nieuws krijgt. Hij blijkt een zeldzame vorm van kanker te hebben.

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal

Spoiler Alert is gebaseerd op de waargebeurde bestseller van Michael Ausiello. Hij en zijn inmiddels overleden partner Kit Cowen geven elkaar het jawoord in 2014, maar moeten definitief afscheid van elkaar nemen op 5 februari 2015 wanneer Kit overlijdt aan de gevolgen van een neuroendocrine tumor.

In 2017 brengt Michael een memoir uit over het laatste jaar van zijn man en hun dertien jaar lange relatie Spoiler Alert: The Hero Dies

Spoiler Alert is vanaf 27 april te zien in de bioscoop.

Winnen

Zou jij graag met een vriend(in), familielid, collega of kennis deze film willen zien? Dan hebben we leuk nieuws. Wij mogen namelijk 3×2 kaarten weggeven voor Spoiler Alert. Kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in.

Deze winactie loopt tot en met 23 april. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Triple P Entertainment zullen delen als je wint. 

Beeld: Giovanni Rufino / © 2022 FOCUS FEATURES LLC

Laatste nieuws