Motivation Monday: win een Off The Pitch kledingset t.w.v. € 359,85

Sweater + pants + schoenen = een piekfijne outfit!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we een complete kledingset van Off The Pitch weg.

Off The Pitch

Gelukkig ligt de tijd waarin active wear saai was ver, heel ver, achter ons. Je kunt tegenwoordig de leukste items shoppen voor een actieve levensstijl. Een label dat wij zeker op de radar hebben is Off The Pitch. Sinds 2016 combineert het merk sport, fashion en streetwear in diens items. Van hoodies tot jogginsbroeken en van schoenen tot jassen. Ze zijn modieus, sportief en ontzettend comfortabel.

Off The Pitch heeft zich vanaf z'n begindagen gericht op inclusiviteit. Het label vindt het belangrijk dat iedereen hun looks kan dragen, ongeacht hoe jij je identificeert. Toch lanceerde het merk in februari van dit jaar z'n eerste damescollectie. Het merk wilde fans vast laten wennen aan vrouwelijke items, want vanaf dit jaar zal het merk meer van dat soort kledingstukken lanceren.

How We Move

Niemand minder dan model Sanne de Kramer is het gezicht van de campagne How We Move, om mensen zo kennis te laten maken met de nieuwe collectie. En de beelden zijn amazing! Het laat zien hoe jij je look kunt vormgeven en dat het goed te combineren is met andere items. And if you're up for it, kunnen jij en je partner je outfit ook op elkaar afstemmen. De Off The Pitch-collectie leent zich perfect voor een twinning-outfit.

Winnen

Ben je helemaal weg van de Off The Pitch-collectie? Leuk nieuws: wij mogen een gehele kledingset in zandkleur weggeven t.w.v. €359,85. Dit bevat een Off The Pitch sweater, pants én een paar schoenen. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen onderstaand formulier in te vullen. Succes!

[mail-win-form id='46']

Deze winactie loopt tot en met 30 april. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Off The Pitch zullen delen als je wint.