Dit zijn de leukste cadeautips voor Moederdag

Leuk voor alle moeders!

Natuurlijk verdient je moeder elke dag waardering, maar Moederdag is toch zeker het moment om deze speciale vrouw wat extra in het zonnetje te zetten. Kan met een lief appje, een lekker etentje of met een leuk presentje. Wij zetten wat inspiratie voor je op een rij voor leuke moederdagcadeaus.

Een brievenbuscadeau van Bloompost

Grote kans dat je veel lieve moeders kent. Natuurlijk je eigen moeder, maar wat dacht je van je schoonmoeder, je bonusmoeder of je vriendinnen die mama zijn? Hen allemaal een bezoekje brengen op Moederdag is alleen niet te doen. Gelukkig kun je hen toch laten weten dat je aan hen denkt met een leuk brievenbuscadeau. Je kunt een boeketje droombloemen sturen (ja, die kan door de brievenbus), of schenk een mooie houten houder met plek voor bloemen een mooie foto of attent kaartje. Super mama brievenbusbloemen, verkrijgbaar voor €17,99

Een smakelijke gezondheidsboost met Spoon moment

Wachtte je moeder je vroeger ook altijd op met een kopje thee als je uit school kwam? Grote kans dat je daar erg warme herinneringen aan hebt. Wat is dan ook een passender cadeau dan een theecadeau? De luxe theelepels van Spoon Moment zijn perfect voor theeleuten. Spoon Moment zijn superfood- en honinglepels die je door een warme drank kunt roeren. De lepels zijn gemaakt van suikerriet en daarmee volledig biobased.

Niet alleen lekker en verantwoord, maar ook erg gezond. Met de Ginger Spoon kan je moeder haar immuunsysteem een boost geven. De Curcuma Spoons hebben een ontstekingsremmende werking en de Matcha Spoon zorgt voor meer energie en focus. Spoon Moment, verkrijgbaar vanaf €29,99.

Prachtige Xilin theepot en mokken van Bredemeijer

Verras jij je moeder met een high tea of ga je simpelweg even langs voor een kopje thee? Schenk haar dan een prachtige theepot met bijpassende mokken. Een bakkie thee smaakt toch lekkerder wanneer je het kunt drinken uit mooie koppen. Neem nu deze theepot en theemokken van Bredemeijer, een lust voor het oog! Theepot verkrijgbaar vanaf €39,95.

Verras je moeder met een sieraad

 

Een tijdloos cadeau is natuurlijk een mooi sieraad. Een label waar je mooie sieraden shopt is Sif Jakobs. Met name het nieuwe Caro-assortiment trekt onze aandacht. Deze lijn kenmerkt zich door sieraden met een iconisch hartmotief dat bezet is met zirkonia-stenen. Ook leuk: schenk jezelf en je moeder dezelfde armband. Armbanden verkrijgbaar vanaf €103,77.

Pamperen met Pericarp

Een verzorgende olie waar jij je moeder een plezier mee zou kunnen doen is ongetwijfeld die cranberryzaadolie van Pericarp. De Organic Cranberry Seed Oil is rijk aan vitamine A, vitamine E en omega 3, 6 en 9. Hierdoor hydrateert het de huid, geeft het een glow aan de huid en het voorkomt uitrekken van de huid. De olie van Pericarp kun je gebruiken voor je gezicht, maar ook voor de rest van je lichaam. En je hoeft niet bang te zijn dat je huid er daarna greasy uit ziet. De olie trekt snel in. Organic Cranberry Seed Oil verkrijgbaar vanaf €29

Openingsbeeld: Adobe Stock

Laatste nieuws