Motivation Monday: maak kans op 1 van de 2 Gambettes Box-abonnementen t.w.v. €99

Elke maand twee nieuwe panty's op de deurmat? Yes, please!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we een halfjaar abonnement voor Gambettes Box weg.

Je go-to abonnement

Grote kans dat je momenteel meerdere abonnementen hebt: de sportschool, streamingservices, muziekdiensten en ga zo maar door. Een abonnement dat je zeker aan dit rijtje wilt toevoegen is die op Gambettes Box!

Met een subscription op Gambettes Box ontvang je elke maand twee eco-friendly panty's voor maar €16,50 per maand, no strings attached. De panty's van het label zijn voor iedereen: ongeacht de bouw van je benen. Bovendien zijn de panty's perfect te stylen. Alle panty's zijn zwart – zodat je die makkelijk met elke outfit kunt dragen – en bevatten elke maand andere motiefjes. Ook wordt er rekening gehouden met de seizoenen: in de zomer vallen er dus geen dikke panty's op je deurmat. Sowieso heb je tijdens deze periode minder behoefte aan panty's, daarom ontvang je in deze maanden sokken, zomerkleding en accessoires. En in september kun je dan weer je geliefde vertrouwde panty's verwachten.

Eco-friendly

De panty's worden ontworpen in Parijs en gemaakt in Italië. Samen met hun Italiaanse leveranciers ontwikkelde Gambettes Box een techniek waardoor de panty's gemaakt kunnen worden van 60 procent recycled garen. Ook tegen overproductie probeert Gambettes Box zich in te zetten. Des te handiger is het abonnement: hierdoor weten ze hoeveel panty's ze ongeveer moeten produceren, om een overschot te voorkomen.

Winnen

Enthousiast over Gambettes Box? Laat hieronder dan je gegevens achter. Wij mogen namelijk twee keer een halfjaarabonnement voor Gambettes Box t.w.v €99 verloten. Je hoeft alleen het formulier in te vullen, that's it!

O, en ga jij er niet met de prijs vandoor? Geen zorgen, met de code MARIECLAIRE krijg je momenteel 25% korting op je eerste box*!

[mail-win-form id='48']

Deze winactie loopt tot en met 6 mei. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Off The Pitch zullen delen als je wint. 

*De kortingscode is geldig tot en met 31 mei.