Aha: zo kun je je nachtrust aanzienlijk verbeteren

Bijna iedereen kan wel iets aan diens nachtrust verbeteren. De kans is groot dat je de afgelopen tijd wel een keer een slechte nacht had. Dat kunnen verschillende dingen zijn. Niet in slaap kunnen vallen, vaak middenin de nacht wakker worden, of niet in je diepe slaap terechtkomen, to name a few. En hoewel het lastig kan lijken om je slaap te verbeteren, is het heus zo moeilijk niet.

Een goede nachtrust

Misschien heb je het woord slaaphygiëne weleens horen vallen – een begrip dat niets te maken heeft met hoe schoon je bed of pyjama is, maar wat staat voor goede slaapgewoonten. Een goede slaaphygiëne is belangrijk. Het vergroot de kans dat jij een goede nachtrust hebt.

Volgens slaaporganisaties betekent ‘een goede nachtrust’ dat je binnen 30 minuten in slaap kunt vallen, je de hele nacht doorslaapt met maximaal één keer wakker worden, en je binnen 20 minuten na het ontwaken weer in slaap kunt vallen. En dat is iets waar veel mensen niet elke nacht aan voldoen.

Nu kun je je slaaphygiëne onder de loep nemen, maar het is ook oké om hulp te aanvaarden. Hulp van Hikaya bijvoorbeeld!

Hikaya

Bij Hikaya vinden ze een goede nachtrust ontzettend belangrijk. Zo belangrijk, dat ze een innovatief supplement op de markt brachten. Het supplement Sleep & Relax helpt bij sneller en dieper in slaap vallen. Het is plantaardig, werkt niet verslavend en is betaalbaar.

Het verschil met bekende middelen is dat dit slaapverwekkers zijn. Dit is dus anders dan melatonine, een hormoon dat ervoor zorgt dat we slaperig worden als het donker wordt, maar het zorgt er niet voor dat je slaap ook van een betere kwaliteit is. Met Hikaya’s Sleep & Relax supplementen gebeurt dit dus wel.

Na een uitgebreid en intensief ontwikkelproces van Hikaya, door middel van wetenschappelijk onderzoek en het testen van verschillende ingrediënten, ontstond de perfecte samenstelling voor Sleep & Relax. De capsules verbeteren de kwaliteit van de nachtrust aanzienlijk, doordat er minder tijd wordt doorgebracht in de lichtere slaapfase en meer in de diepe slaap en de REM-fase. Hierdoor word je ’s ochtends uitgerust wakker en ervaar je gedurende de dag een beter energieniveau.

Oprichters Daan van Rees en Joris Lodeizen ontwikkelden de capsules vanuit een persoonlijke behoefte. “We merkten dat wij het lastig vonden om ons in de avond ‘uit’ te zetten, we bleven vaak ‘aan’ staan en daardoor was de kwaliteit van onze slaap niet goed”, vertelt Joris daarover. “We werden vaak moe, en niet uitgerust wakker. Hiervoor wilden wij iets maken, wat ons en andere hiermee kon helpen. Wat blijkt? Tijdens de ontwikkeling kwamen wij erachter dat het ideaal is voor vrouwen die last hebben van overgangsklachten.”

“Uiteraard was mijn moeder erg betrokken bij mijn avontuur als ondernemer”, vertelt Joris. “Ze begon gelijk de eerste samples te testen. Zij zit in de overgang en had daardoor klachten zoals slecht slapen, nachtzweten, opvliegers en concentratieproblemen. Na gebruik van onze producten werden haar klachten steeds minder en na langer gebruik verdwenen ze zelfs.”

Waar te verkrijgen, mét korting?

De Sleep & Relax capsules van Hikaya bevatten uitsluitend plantaardige ingrediënten en passen daarmee binnen een veganistisch dieet. Het gebruik hiervan is bovendien simpel. Hikaya adviseert om ongeveer een half uur voordat je gaat slapen twee capsules in te nemen. Sleep & Relax is verkrijgbaar in de webshop van Hikaya voor €33,50. O, en als je de code MARIE gebruikt bij het afrekenen, krijg je ook nog eens 15% korting op je hele bestelling!

Beeld: Hikaya

Laatste nieuws