Even helemaal ontspannen? Deze vakantieparken hebben een heerlijke sauna 

In je drukke leven loop je jezelf nog wel eens voorbij. Het is dan belangrijk om even gas terug te nemen, bijvoorbeeld door volledig te ontspannen in de sauna tijdens een weekendje weg. Ben jij toe aan een relax momentje voor jezelf? Bij deze vakantieparken met sauna kom je even volledig tot rust en kan je jezelf weer helemaal opladen.  

 

  1. Landal PUUR Exloo – Exloo, Drenthe

Landal PUUR Exloo is een van de mooiste Landal vakantieparken in Nederland. Het complex is autovrij dus je kan hier in alle rust genieten. De luxe villa’s zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Vooral in het 6-persoonsvakantiehuis 6 EL ontbreekt het je aan niets.  

Deze villa heeft een badkamer met een eigen sauna om lekker in te ontspannen. Bij deze villa kan je ook een sunshower reserveren. Dit is een infrarood douche met UV-licht en dat zorgt voor de nodige vitamine D zodat je weerstand op peil blijft en je meer energie krijgt. Hier spoel je je heerlijk in af na een stomende sessie in de sauna.  

  1. Hof van Salland – Hellendoorn, Overijssel

Bij vakantiepark Hof van Salland dompel je je onder in een luxe retreat. Het complex ligt in een rustige omgeving en bijna alle villa’s hebben een eigen sauna. Eén van de fijnste villa’s is de Wellness Lodge XL voor 4 personen.  

Deze villa is the place to be voor echte saunaliefhebbers! De lodge heeft namelijk een traditionele opgietsauna waar je kan genieten van heerlijk geurende etherische oliën. Hoe fijn is dat? De villa heeft ook een fijne regendouche en een sunshower om je lekker in op te frissen. Of stap in de whirlpool, een soort bubbelbad met ontspannende massagestralen om even helemaal tot rust te komen.  

  1. Het Land van Bartje – Ees, Drenthe

Ga je er even tussenuit en gaan de kids mee? Dan is Het Land van Bartje een leuk vakantiepark om naartoe te gaan. Er is hier namelijk genoeg te doen voor zowel ouder als kind. De kids kunnen zich urenlang vermaken in het zwembad met glijbaan of op een van de kinderspeelplaatsen. Er is ook een ponyranch waar ze kunnen paardrijden of een leuke tocht kunnen maken met een huifkar.  

Jij komt hier heerlijk tot rust in een 4-persoons boerderij met eigen sauna of een 6-persoons hoevewoning met eigen sauna, bubbelbad én zonnebank. Wil je liever dichter bij de kinderen blijven? Bezoek dan de sauna bij het zwembad 

  1. Vakantiepark Boomhiemke – Hollum, Ameland

Bij vakantiepark Boomhiemke vind je pure luxe! Alle villa’s hebben een eigen sauna, waarvan de meeste infrarood. Wil je liever een traditionele sauna? Dan is de Engelsmanduinvilla Deluxe voor zes personen wat voor jou! Na een heerlijk verwenmomentje voor jezelf kan je lekker uitwaaien in de duinen of op het strand dat vlakbij ligt. Of trek je terug op het terras met een goed boek. Als je thuiskomt zal je je als herboren voelen. Enjoy!  

Laatste nieuws