Daar is-ie: de trailer van de nieuwe Hunger Games-film

Met onder anderen Peter Dinklage, Tom Blyth en Rachel Zegler.

We hebben er even moeten wachten, maar hij is er eindelijk: de trailer van de Hunger Games-prequel. In The Ballad of Songbirds and Snakes maken we kennis met een heel ander Panem, de hoopvolle hoopvolle Lucy Gray Baird en een jonge Coriolanus (toen nog niet president) Snow.

Het verhaal

De nieuwe Hunger Games-film speelt zich vele jaren voor het avontuur van Katniss Everdeen af. Het verhaal van Lucy Gray staat hierin centraal. Zij wordt tijdens de tiende Hunger Games vanuit District 12 naar de spelen gestuurd. Ze is hoopvol, enthousiast en positief. Aan de 18-jarige Coriolanus Snow de taak om haar klaar te stomen voor ze de arena wordt ingestuurd.

Naast Rachel Zegler (als Lucy) en Tom Blyth (als Coriolanus) zien we ook andere bekende gezichten terug in de film. Denk aan Peter Dinklage, Viola Davis, Jason Schwartzman, Hunter Schafer en Burn Gorman.

https://www.youtube.com/watch?v=RDE6Uz73A7g&t=19s

In november in de bioscoop

De trailer van de nieuwe Hunger Games-film belooft veel goeds. Wel moeten we nog even geduld hebben. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes is pas vanaf november op het witte doek te bewonderen.

Beeld: The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes