Deze films en series kun je in mei op Netflix streamen

Van de spin-off serie van Bridgerton tot het zesde seizoen van Selling Sunset.

Netflix uitspelen is near to impossible. Het aanbod is erg uitgebreid, en toch hopen we elke maand op nieuwe films en series. Gelukkig vernieuwt de streamingdienst het aanbod regelmatig. Deze pareltjes kun je in mei streamen!

Leuke nieuwe titels

Netflix komt weer met een aantal pareltjes deze maand. Wij kijken onder meer uit naar de spin-off serie van Bridgerton over Queen Charlotte, en kunnen niet wachten op XO, Kitty, de spin-off van To All The Boys I’ve Loved Before, die op 18 mei online komt.

De streamingdienst heeft zelf een handig overzichtje gemaakt van alle te verschijnen titels. Deze deelden ze vandaag op Instagram. “Als de zon nou niet doorkomt, dan doen wij het 🌞”, luidt de caption.

Selling Sunset

Naast XO, Kitty en Queen Charlotte, kijken we ook uit naar het zesde seizoen van Selling Sunset. We hebben er even op moeten wachten, maar het moment is bijna daar! Vanaf 19 mei kunnen we ons weer allemaal opsluiten in huis. Een plek die ineens super klein en armoedig aanvoelt vanaf het moment dat je op de startknop hebt gedrukt.

Nadat Chelsea vorig seizoen haar intrede maakte, worden we ook dit seizoen weer getrakteerd op twee nieuwe makelaars bij de Oppenheim Group: Nicole Young en Bre Tiesi. Spannend! Natuurlijk zijn vertrouwde gezichten van het programma Chrishell StauseHeather El MoussaDavina PotratzEmma HernanAmanza Smith en Mary Fitzgerald er ook weer bij. Na het geld-schandaal met een klant van Emma, zien we Christine niet meer terugkeren in het programma. Maar dat zal heus niet voor minder drama zorgen! Can’t wait!

Bron & Beeld: Netflix, Instagram

Laatste nieuws