Model Karlie Kloss is in verwachting van tweede kindje

Het supermodel verraste iedereen met het geweldige nieuws op de red carpet tijdens het Met Gala.

Groot en fantastisch nieuws voor Karlie Kloss en haar man Joshua Kushner. Het model paradeerde namelijk met een prachtige babybelly op de rode loper tijdens het Met Gala. Dit betekent dat hun gezinnetje van drie straks uitbreidt naar een gezin van vier!

Zwanger

Hoewel de knappe brunette haar prachtige babybuik voor het eerst showde op de red carpet van het Met Gala, wisten close friends and family al veel eerder van de zwangerschap. “Karlie heeft slechts een paar goede vrienden verteld over deze zwangerschap”, onthult een bron aan Us Weekly. “Zij en Joshia zijn zo opgewonden over de uitbreiding van hun gezin. Karlie is opgelucht dat iedereen het eindelijk weet.”

Happily in love

Karlie en Joshua zijn al sinds 2012 aan het daten en zijn nog steeds happily in love met elkaar. Zo vierden ze vorig jaar oktober nog hun vierjarige huwelijksjubileum, en verwelkomden ze in 2021 hun allereerste zoontje. “Ze zijn echt heel schattig samen”, liet de bron toentertijd al weten.

Echter, heeft het best een tijdje geduurd voordat we de twee samen out in the open konden bewonderen. In 2013 kwamen ze pas als ‘officieel’ koppel naar buiten, tijdens het Robin Hood Foundation Gala in New York. Een aantal jaren later in 2018, kondigden de twee dan ook eindelijk aan op social media dat ze verloofd waren.

“Ik hou meer van je dan ik in woorden kan uitdrukken. Josh, je bent mijn beste vriend en mijn soulmate”, schreef het model op Instagram. “Ik kan niet wachten om voor altijd samen. Een miljoen keer ‘ja’.” En dat de twee hun huwelijk groots uitpakte, is een understatement. Zo hebben ze niet één, maar twee huwelijksceremonies gehad. Zo had het stel in 2018 een intieme ceremonie in New York, en een jaar later op de Brush Creek Ranch in Wyoming. En geef ze eens ongelijk!

Gezin

Na hun huwelijk, stak het tweetal niet onder stoelen of banken dat ze een gezin wilden stichten. Een insider onthulde destijds dat Karlie en Joshua ‘al een paar maanden probeerden om een baby te krijgen’, iets waar menig Project Runway-fan om stond te popelen aangezien het model het programma presenteerde. In 2021 verwelkomde het stel dan finally hun zoontje Levi Joseph. En nu Karlie weer zwanger is, kunnen we niet wachten om ook deze kleine spruit te bewonderen!

Bron: Us Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws