Dit zijn de haarverzorgingsproducten waar Natalie Portman bij zweert

De actrice gebruikt de producten al jaren.

Oscars 2020

Hoewel haar lokken er altijd uitzien om door een ringetje te halen, moet ook Natalie Portman haar best doen om het glanzend te houden. En dat maakt ons toch wel nieuwsgierig. Welke producten gebruikt de actrice eigenlijk?

Shampoo en conditioner

In 2016 verhuisden Natalie Portman en haar man Benjamin Millepied naar Amerika, maar daarvoor vertoefden ze samen met hun kinderen in Parijs. Hier werkte haar man als director of dance voor het Parijs Opera Ballet. Tijdens deze periode leerde Natalie het een en ander van Franse vrouwen. "Ik ben kieskeurig geworden op het vlak van de producten die ik gebruik en de geur die ze hebben", vertelde ze hierover in een interview met Elle België.

In dat gesprek onthulde ze ook welke producten ze graag gebruikt. Namelijk die van Christophe Robin. "Ken je Christophe Robin? Ik gebruik zijn rozenshampoo en -conditioner en ik wil niets anders meer." Al wast de actrice zeker niet elke dag haar haar, iets wat ze ook afkeek bij vrouwen in Frankrijk. "Franse vrouwen wassen hun haar niet elke dag en gaan vaak voor een natuurlijke look. Zij gebruiken make-up om hun troeven te accentueren, in tegenstelling tot Amerikaanse dames, die vooral dingen willen verbergen."

Ook in een interview met Harper's Bazaar USA prees de actrice het merk opnieuw. "Als ik mijn haar was, gebruik ik de rozenshampoo en conditioner van Christophe Robin. Het is als een droom – die producten maken het douchen fantastisch." Natalie gebruikt de producten inmiddels al jaren.

De producten

De shampoo en conditioner waar Natalie het over heeft zijn die uit de Volumising-lijn, bestaande uit een Cleansing Volumising Paste, een Instant Volumising Leave-in Mist en de Delicate Volumising Shampoo en Conditioner. De producten uit deze lijn bevatten een innovatieve mix van Centifolia-rozenwater, plantenextracten en mineraalrijke Rassoul-klei om het haar van volume te voorzien, het te reinigen en het te voeden.

Overigens is Natalie niet de enige fan van de producten van Christophe Robin. De van oorsprong legendarische colorist kleurt al decennialang de lokken van Linda Evangelista, Catherine Deneuve en Tilda Swinton. Zeker weten doen we het niet, maar we vermoeden dat ook deze vrouwen de producten uit de lijn van Christophe Robin gebruiken. Grote kans dat zij de Colour Protecting lijn gebruiken, want als je je haar dan door een iconische colorist laat kleuren, dan wil je daar ook zo lang mogelijk van genieten.

Bron: Elle België, Harper's Bazaar USA, Christophe Robin | Beeld: NL Beeld/BrunoPress, Christophe Robin