Winnen: maak kans op een paar TOMS schoenen voor jou én een vriendin

Deze maand staat in het teken van mentale gezondheid, iets wat schoenenmerk TOMS hoog in het vaandel heeft staan.

Is it just us, of wordt iedereen enthousiast van nieuwe schoenen? Ons hart gaat in ieder geval sneller kloppen van de lentemodellen van TOMS. Het leuke? Niet alleen zijn de schoenen mooi, perfect voor de zomer en comfortabel, maar wij mogen twee paar weggeven!

Mental health

Speciaal ter ere van Mental Health Awareness Month geeft TOMS twee paar schoenen weg, een voor jou en voor een vriend (of oma, moeder, tante, buurvrouw, you name it). Het schoenenmerk heeft mentale gezondheid zo hoog in het vaandel staan dat het een derde van hun winst doneert aan instellingen die zich inzetten voor het verbeteren van mentale gezondheid. Ook geeft het label deze maand tips over hoe jij je mentale gezondheid kunt verbeteren. Twee daarvan deelde TOMS al:

"Share Good! Als iemand iets aardigs voor je doet, doe dit dan ook weer voor iemand anders. Door het door te geven, identificeer en erken je iets goeds en denk je actief aan anderen in jouw directe omgeving die er ook wat aan kunnen hebben", adviseert het label. Ook moedigt TOMS aan om mensen vaker een complimentje te geven als ze goed bezig zijn. "Dankbaarheid en erkenning zorgen ervoor dat mensen zich gewaardeerd voelen, en het is aangetoond dat positieve feedback de negatieve effecten van stress verzachten."

De schoenen

TOMS missie om mentale gezondheid te verbeteren is prachtig, maar het schoenenmerk wil jou natuurlijk ook aan mooie stappers helpen. En we moeten zeggen: de schoenencollectie is prachtig. Neem nu de instaploafers van het merk. Niet alleen zien deze er prachtig uit, maar ze zijn ook van goede kwaliteit. Het bovenwerk van de loafers is van suède en de schoen beschikt over een unieke cupzool gemaakt van ulta-lichtgewicht EVA-rubber. Comfy en stylish!

Ook vind je in de schoenencollectie van TOMS espadrilles terug in verscheidene kleuren en vormen met een natuurlijke zool van touw. De schoenen passen daarmee perfect bij een zomerse garderobe. O, en dan heb je ook nog de espadrille met of zonder plateauzool. Hiermee til jij je look letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau.

Winnen

Helemaal weg van de TOMS schoenen? Snappen we! Zoals we net al zeiden mogen we een prachtig paar voor jezelf én een vriendin weggeven. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen hieronder het winformulier in te vullen. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en mag dan twee paar schoenen naar keuze doorgeven voor haarzelf en een vriendin. Good luck!

[mail-win-form id='49']

Deze winactie loopt tot en met 18 mei. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met TOMS delen als je wint.