Op de wishlist: de nieuwe Elisabetta Franchi accessoire collectie maakt hebberig

Met de juiste accessoires til je elke outfit naar een hoger niveau.

Wie diamonds are a girls best friend beweerde, was overduidelijk niet goed thuis in de wereld van accessoires. Iemand die accessoires wel op de juiste waarde inschat, is Elisabetta Franchi, en dat resulteerde in de prachtige Deep Night Collection.

Veelzijdigheid en elegantie

Als je een hart hebt dat sneller gaat kloppen van prachtige mode en accessoires, dan heb jij waarschijnlijk zo je voorkeuren wanneer het aankomt op het uitzoeken van een nieuw item. Neem nu tassen. Die moeten veelzijdig en goedgemaakt zijn, en de potentie hebben om seizoen na seizoen mee te kunnen gaan met de modetrends du moment.

Met de schone kunst van well-made, veelzijdige tassen en andere accessoires is Elisabetta Franchi wel bekend, en dat zie je terug in haar onlangs gelanceerde accessoire collectie de Deep Night Collection. Deze lijn is naar eigen zeggen geboren uit een combinatie van elegantie en veelzijdigheid, en omvat de onmiskenbare stijl van het merk.

De look

Gesprekken over designertassen gingen voorheen al snel over de it-bags van het moment, maar tegenwoordig heeft dat topic plaats gemaakt voor forever-bags. We willen tassen die lang meegaan en die we mooi blijven vinden. Elisabetta Franchi kan zich daarin vinden. De items in de Deep Night Collection ontwikkelde ze in verschillende tijdloze kleuren: zwart, oat, rood en goud.

 

De Deep Night Collection omvat twee portemonnees, een kaarthouder, een platte buideltas en twee verschillende schoudertassen. Alle stukken zijn gemaakt van glanzend vegan leer en voorzien van het kenmerkende dubbele C-logo. De items zijn perfect om overdag te dragen, maar ook ’s avonds maak je er de blits mee. Wil je hebben!

Bron en beeld: Elisabetta Franchi 

Laatste nieuws