Motivation Monday: win een van de 10 geurgeschenken van ThreeOnine

Prachtige producten waar je huis en auto heerlijk van gaan ruiken!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we meerdere prijzen van ThreeOnine weg.

De kracht van geur

Met parfum willen we ervoor zorgen dat we zelf lekker ruiken, maar ons huis en onze auto mogen toch zeker niet achtergesteld worden? Bij ThreeOnine scoor je de heerlijkste geuren voor je interieur en je bolide. En dat wil je! Als je huis lekker ruikt zorgt dit meteen voor meer rust in je hoofd, het heeft namelijk een ontspannend effect en je wordt er blij van. Hetzelfde geldt uiteraard voor je visite. Een heerlijke geur in huis zorgt meteen voor een gastvrij onthaal.

We geven de kracht van geur niet altijd de credits die het verdient. ThreeOnine weet het echter wel op waarde te schatten. Het geurenlabel staat voor de verbinding tussen geur, emotie en gemoedstoestand. Geuren kunnen namelijk veel met je doen. Je kunt ermee terug in de tijd gaan, naar die ene bijzondere herinnering. Maar het kan ook een dierbaar gevoel oproepen, bijvoorbeeld wanneer je de geur oppikt die een geliefde altijd in huis heeft.

Om jou die geurbeleving te bieden, geven we meerdere producten uit de ThreeOnine-collecties weg. Het winformulier vind je onderaan het artikel, maar eerst stellen we je graag voor aan de heerlijke producten uit de collecties!

De collectie

ThreeOnine heeft een uitgebreide collectie aan heerlijke geuraccessoires. Het Nederlandse merk heeft twee geurlijnen: de Mystique en de Avenbre. Beide collecties bestaan uit geurkaarsen, interieurparfums, geurstokjes en autoparfums. Of je nu je woonkamer, je slaapkamer, je badkamer of je bolide wilt voorzien van een heerlijke geur, ThreeOnine has got your back! 

Maak kans om deze producten uit de Avenbre collectie te winnen! 

Avenbre | Autoparfum

Met het Avenbre Autoparfum is het een feestje om in je bolide te rijden. Het verspreidt de rijke geur van vanille en sandelhout vermengt met de zachtheid van witte bloemen en amyris. Via de ventilatie van de auto verspreidt de geur zich, die tot wel 8 weken in je auto blijft hangen. Verkrijgbaar voor €24 euro. 

Avenbre | Stick with Me

Wil jij iemand een heerlijke en luxe geschenkbox giften (of wil jij jezelf even in de watten leggen)? Dan scoor je altijd punten met de Avenbre geschenkbox. De producten zien er stijlvol uit en fleuren ieder interieur op, en ze verspreiden een subtiele gelaagde geur van vanille, sandelhout en witte bloemen. De box bevat geurstokjes en een geurkaars. Verkrijgbaar voor €70. 

Avenbre | Three of a kind

Wil jij er zeker van zijn dat je huis heerlijk ruikt? Dan zit je met de Avenbre | Three of a kind geschenkbox goed. Het bevat een ThreeOnine geurkaars, interieurparfum en de Avenbre geurstokjes. Zo kun je alle kamers in je huis voorzien van de heerlijke exclusieve Avenbre-geur. Verwacht frisse noten van strobloem en kruidige kardemom, gevolgd door geuren van houtachtige amyris en sandelhout. Verkrijgbaar voor €108. 

Avenbre | Ultimate fragrance experience

De absolute knaller uit de Avenbre-lijn is toch wel deze meest complete geschenkbox. Het biedt de ultieme geurbeleving. En de kenmerkende Avenbre-geur van noten vanille, sandelhout en witte bloemen komen hier natuurlijk in terug. De Ultimate bevat een geurkaars, interieurparfum, geurstokjes en prachtige accessoires. Verkrijgbaar voor €134. 

Maak kans om deze producten uit de Mystique collectie te winnen. 

Mystique | Autoparfum

Elke autorit (hoe lang ook) maak je meteen een stuk plezieriger met het Mystique autoparfum. De geur van saffraan, zoete houtsoorten en amber prikkelen je geurzintuigen en nemen je mee naar een betoverende wereld. Verkrijgbaar voor €24. 

Mystique | Stick with me

Geurstokjes zijn een prachtig accessoire voor in huis – iedere badkamer, ieder toilet en iedere woonkamer krijgen er meteen wat extra jeu van. En ook de geur maakt het natuurlijk extra home-y. In dit geval zorgen geuren van saffraan, zoethout, amber, Turkse roos en kasjmier voor het ultieme welcome home-gevoel. Verkrijgbaar voor €70. 

Mystique | Three of a kind

De Mystique | Three of a kind box is gevuld met alles wat je nodig hebt om je huis te transformeren tot een geurwalhalla. Het heerlijke interieurparfum, de geurkaars en de geurstokjes maken het mogelijk. Verkrijgbaar voor €108.

Mystique | Ultimate fragrance experience

De kers op de taart uit de Mystique-collectie is deze Ultimate fragrance experience geschenkbox. Het bevat alle producten uit de Mystique geurlijn en is daarmee een prachtig product om (aan jezelf) cadeau te geven. Want wie wordt nu niet blij van de geur van saffraan, zoete houtsoorten en kasjmier? Verkrijgbaar voor €134. 

Winnen

Zou jij de producten van ThreeOnine graag in huis halen? Dan hebben we goed nieuws. Wij mogen 10 ThreeOnine items weggeven! Zo verloten wij 2x het Avenbre | Autoparfum, 2x het Mystique | Autoparfum, 1x de Avenbre | Stick with me, 1x de Mystique | Stick with me, 1x de Mystique | Three of a kind, 1x de Avenbre | Three of a kind, 1x de Mystique | Ultimate fragrance experience en 1x de Avenbre | Ultimate fragrance experience.

Kans maken op een van deze items? Vul dan hieronder het winformulier in en beantwoord de vragen. Good luck! 

Deze winactie loopt tot en met 21 mei. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met ThreeOnine zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws