Motivation Monday: maak kans op 3×2 kaarten voor Love Again

Nu al dé romantische komedie van het jaar!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we 3×2 bioscoopkaarten voor Love Again weg.

Over de film

In Love Again maken we kennis met Mira (Priyanka Chopra Jonas) die het verlies van haar overleden vriend probeert te verwerken. Om het gemis draaglijker te maken, stuurt ze sms’jes naar het telefoonnummer van hem, niet wetende dat deze berichtjes inmiddels aankomen bij de nieuwe eigenaar van het telefoonnummer: journalist Rob (Sam Heughan).

Aanvankelijk doet Rob niets met de sms’jes. Toch begint hij steeds nieuwsgieriger te worden naar de verzender van de berichtjes. Ondertussen moet de journalist, die wat pessimistisch tegenover de liefde staat, een stuk schrijven over Céline Dion. Het is uiteindelijk de zangeres die hem aanspoort om op onderzoek te gaan naar de texter voor wie Rob gevoelens begint te krijgen.

De cast

Love Again is de eerste filmrol voor Céline Dion, die ook muziek schreef voor de film. En Sam Heughan, het meest bekend van zijn rol als stoere Schot in Outlander, lijkt het er prima vanaf te brengen in het romantische genre, net als Priyanka Chopra Jonas die het genre vloeiend lijkt te spreken.

Naast bovenstaande namen zien we ook nog andere bekenden in de film. Zoals Priyanka’s real-life husband Nick Jonas. Ook zijn er rollen weggelegd voor Celia ImrieLydia WestSofia Barclay en Russell Tovey.

Love Again is vanaf 18 mei te zien in de bioscoop.

Winnen

Zou jij graag met een vriend(in), familielid, collega of kennis deze film willen zien? Dan hebben we leuk nieuws. Wij mogen namelijk 3×2 kaarten weggeven voor Love Again. Kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in.

Deze winactie loopt tot en met 21 mei. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Triple P Entertainment zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws