Lisa Loeb, Jan Versteegh en andere BN'er steunen Eloise van Oranje na 'badpak-gate'

Zelfs Jan Versteegh trekt een badpak aan om Eloise een hart onder de riem te steken!

Gouden Televizier-Ring Gala 2022 - Rode Loper

De eerste aflevering van Het Perfecte Plaatje deed heel wat stof opwaaien. Dit seizoen is Eloise van Oranje een van de deelnemers. Maar dat ze voor het programma in badpak voor Rick Brandsteder poseerde, viel niet bij iedereen in goede aarde. Gelukkig krijgt de Gravinfluencer nu steun van allerlei BN'ers, waaronder een schaarsgeklede Jan Versteegh!

Van alle leden van het koninklijk huis in Nederland is Eloise veruit het meest zichtbaar. De dochter van Constantijn en Laurentien is zeer actief op social media, waardoor ze inmiddels uitgegroeid is tot volwaardige BN'er. En net als andere bekende Nederlanders doet ze weleens mee aan een programma.

Eloise in badpak

Zo is Eloise op dit moment te bewonderen Het Perfecte Plaatje, waarin ze de strijd aangaat met andere celebrities van Nederlandse bodem. Aflevering 1 deed echter direct wat stof opwaaien, nadat de gravin in badpak voor medekandidaat Rick Brandsteder poseerde.

Niks mis mee, toch? Nou, daar is televisiepresentator Jeroen Snel het niet mee eens. Wat hem betreft houdt Eloise - als onderdeel van de koninklijke familie - voortaan haar kleding aan. Hij vindt dat ze het randje opzoekt. En dat hoort niet, aldus Jeroen.

BN'ers steunen de gravin

'Onzin!' vinden veel anderen. Dat blijkt wel uit de vele steunbetuigingen die de Gravinfluencer ontvangt. Onder andere Jan Versteegh trok een badpak uit de kast om een punt te maken: 'FREE THE BADPAK!!'

Naast de geniale actie van Jan plaatsen ook Lisa Loeb, Chantal Janzen, Britt Dekker, Gwen van Poorten en andere BN'er foto's van zichzelf in badkleding op social media. Bij de foto's richten ze zich tot de tv-presentator die Eloise bekritiseerde: '#MAGDITWELVANJEROENSNEL?' Daarnaast is de hashtag #Eloisemagzelfkiezen populair. En terecht!

Blij met de steun

Inmiddels heeft Eloise laten weten dat ze de steun zeer waardeert. "Lieve iedereen, wauw wauw wauw, bedankt voor alle mega lieve reacties", schrijft ze op Instagram. "Los van dat ik het een feestje vind om mee te doen, is het echt hartverwarmend om te zien hoe veel mensen mij steunen en mij laten zijn wie ik ben. Laat je door niets of niemand tegen houden lieve mensen en geniet van de zon. Liefs."

Nou, Eloise, we genieten niet alleen van de zon, maar ook van de manier waarop je reageert op alle ophef. Laat je niet gek maken. En we kijken natuurlijk uit naar de volgende aflevering van Het Perfecte Plaatje!

Bron: Shownieuws | Beeld: NL Beeld / BrunoPress