Motivation Monday: maak kans op 1 van de 5 Ipanema slippers

Loop stijlvol en comfortabel de zomer tegemoet!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we 5x een paar Ipanema slippers weg.

Slipperweer

We hebben er even op moeten wachten, maar het lijkt erop dat het slipperseizoen eindelijk is aangebroken. Om deze heuglijke periode te verwelkomen, heeft slippermerk Ipanema weer veel moois in haar assortiment!

Ipanema heeft een groot scala aan slippers, sandalen en slides. Een favoriet is de chunky slipper. Dit conversation piece heeft een extra dikke zool. En naast het feit dat het je look een statement randje geeft, zorgt zo'n dikke zool ook nog eens voor veel comfort!

Ook zijn de slippers en sandalen van Ipanema multifunctioneel. Je kunt ze aan doen wanneer je een dagje naar het strand gaat (want hopelijk kan dat snel weer), maar je kunt de slippers, zoals de Fever Slide, ook prima aandoen wanneer je een romantisch dinertje op de planning hebt staan.

En dan heb je ook nog de modellen in toffe kleuren die je prima kunt dragen als je naar het vliegveld gaat, of tijdens een wandeling door een toffe stad als je op citytrip bent. Van magentakleurige slippers tot dierenprints en stoere T-strap sandalen. Er is voor ieder wat wils!

Duurzaam

Als Ipanema iets belangrijk vindt, dan is het wel comfort. De slippers, slides en sandalen van het label zijn daarom niet alleen stijlvol, maar ook super comfy. Alle modellen zijn gemaakt van soepel materiaal met voorgevormd anatomisch voetbed. Ook zijn de slippers en sandalen recyclebaar, vrij van giftige stoffen en vegan. En aan duurzaamheid wordt ook gedacht. Een paar Ipanema's bevat is op z'n minst van 30 procent gerecycled materiaal gemaakt, en alle slippers worden verantwoord geproduceerd in Brazilië.

Winnen

Word je helemaal blij van de vrolijke slippers in dito kleuren van Ipanema? Dan hebben we leuk nieuws voor je! Wij mogen namelijk 5x een paar slippers van Ipanema weggeven. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen onderstaand formulier in te vullen. Good luck!

[mail-win-form id='52']

Deze winactie loopt tot en met 28 mei. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Ipanema zullen delen als je wint.