Summer is coming: de bikinitrends van zomer 2023

Een reden nodig om een nieuwe bikini te kopen?

Of je aankomende zomer nou de buitenlandse zon opzoekt of heerlijk gaat zonnen in de achtertuin, een goede bikini komt altijd van pas. Om je alvast de nodige inspo te geven: deze bikinitrends zijn deze zomer helemaal hot.

Creamy kleuren

Laat je zwarte bikini dit jaar maar in de kast want wit en crèmekleurige swimwear zal deze zomer domineren. Deze kleur geeft je meteen een put together en chique look, maar helaas verkleuren lichte bikini's wel makkelijker door chloor of zonnebrandolie dan donkere bikini's. Spoel daarom na het zwemmen je bikini meteen uit. Zo houd je 'm het langste mooi.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn)

Contrasterende randen

Minimalistische en sporty: bikini's met contrasterende randen duiken deze zomer steeds meer op. Houd jij niet zo van het zonnen en ben je liever actief bezig op het strand? Dan is deze trend perfect voor jou. Influencer Isaya Elias weet er in ieder geval wel raad mee.

Ring detail

Naast grote trends zijn er ook veranderingen in kleine trends. Ringdetails in swimwear zullen we namelijk veel terugzien deze zomer. Van bikini's tot badpakken: ringdetails zijn zeker aanwezig.

Metallic

Metallic zagen we dit jaar op elk fashion gebied terugkomen, en ook dezer zomer zijn we nog niet van het reflecterende materiaal af. Ook deze zomer is metallic helemaal hot.

Floral

Opvallende kleuren, bloemen en printjes zijn eigenlijk elke zomer trending. Echter zullen we deze zomer meer felle kleuren en tropische motieven zien op bikini's. Perfect voor een heerlijk zonnige vakantie.

Bruine tinten

Ten slotte, een van de meest dominante bikinitrends voor 2023 zijn bruine, aardse tinten. Deze trend komt misschien niet als een verrassing want het hele jaar door zijn bruintinten al ontzettend populair.

Bron: Who What Wear | Beeld: RDNE Stock project (Pexels)