Op deze datum staat And Just Like That… op HBO Max

Het is bijna zover!

Sarah Jessica Parker deelde een kleine maand geleden dat het tweede seizoen van And Just Like That… in juni op HBO Max staat. De actrice deelde echter niet op welke datum seizoen twee in première gaat. HBO Max maakte zojuist bekend dat we de eerste twee afleveringen van de serie vanaf 22 juni kunnen bekijken.

And Just Like That…

Nog heel even geduld en dan kunnen we eindelijk weer genieten van de verhalen van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) en Charlotte York (Kristin Davis).

Vanaf 22 juni staan de eerste twee afleveringen op HBO Max en daarna zal er wekelijks een nieuwe aflevering op de streamingdienst verschijnen.

Seizoen 2

Helaas zullen we Samantha Jones (Kim Cattrall) ook in seizoen twee niet terugzien, maar wees niet getreurd. Velen uit het eerste seizoen, zijn ook in het tweede seizoen te zien. Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Mario Cantone, David EigenbergEvan Handler, Christopher Jackson, Niall Cunningham, Cathy Ang en Alexa Swinton keren allemaal weer terug!

En dat is nog niet alles. Ook acteur John Gilbert keert terug als Aiden en Sam Smith is toegevoegd aan de cast. Dit belooft veel goeds!

Bron en beeld: HBO Max

Laatste nieuws