Must-have: Zeeman lanceert collectie design zonnebrillen

De brillen gaan over de toonbank voor een zacht prijsje.

Designer zonnebrillen zijn prachtig, maar er hangt vaak een flink prijskaartje aan. Zeeman vroeg zich af of dat niet anders kan. Dat resulteerde in een lijn design zonnebrillen van premium kwaliteit voor een zacht prijsje.

Eigen collectie design zonnebrillen

Hoeveel betaal je nu gemiddeld voor een zonnebril van een groot modehuis? Daarvoor ben je al snel een paar honderd euro lichter. Zeeman verbaast zich erg over dit prijskaartje. Daarom komt de budgetketen nu met een eigen collectie design zonnebrillen. Voor deze zonnebril hoef je helemaal niet diep in de buidel te tasten, want de keten ontdekte dat een premium bril helemaal niet zoveel hoeft te kosten als je het maar eenvoudig houdt.

Over de brillen

De zonnebrillencollectie van Zeeman bestaat uit twee lijnen die beiden from scratch zijn ontworpen. Het ontwerpproces nam Zeeman bovendien erg serieus. Een gerenommeerd brildesigner was betrokken bij het proces en ontwierp de brillen met de hand, en de zonnebrillen zijn gemaakt van premium materialen in een fabriek waar ook vele andere premium zonnebrillen worden vervaardigd. We moeten zeggen, dat klinkt goed!

Om te voorkomen dat de kosten voor een premium zonnebril erg hoog kwamen te liggen, kocht Zeeman de zonnebrillen in grote aantallen in en wordt de bril zonder een luxe brillenkoker geleverd. Ook is er maar sprake van een kleine marge voor Zeeman, waardoor de premium zonnebrillen van Zeeman voor €24,99 te bemachtigen zijn.

De lijnen

De collectie bestaat uit twee lijnen: de ClassicZ en de SpecialZ. De brillen uit de ClassicZ lijn zijn geïnspireerd op de basisvormen van klassieke brilmonturen waardoor het tijdloos is én het de meeste mensen goed staat. Deze lijn bestaat uit vijf verschillende ontwerpen.

De SpecialZ doet zijn naam eer aan: deze lijn telt drie opvallende ontwerpen waarin de Zeemankleuren terugkomen. In tegenstelling tot de ClassicZs’ – waarvan veel exemplaren beschikbaar zijn – is deze lijn wat exclusiever.

De premium zonnebrillen zijn vanaf 24 mei om 9.00 uur verkrijgbaar. De ClassicZ’s shop je voor €24,99 in de Zeeman-winkels en de webshops en de SpecialZ is enkel online verkrijgbaar voor €49,99.

Bron: Zeeman | Openingsbeeld: NL Beeld/BrunoPress | Beeld: Zeeman 

Laatste nieuws