Déze gewilde tas van Uniqlo is er nu in nóg meer kleuren

Een musthave in je garderobe.

Hoewel een statement schoudertas eigenlijk niet in je garderobe mag ontbreken, neigen we tegenwoordig steeds meer naar wat functionelere tassen. Crossbody bags bijvoorbeeld, die erg handig zijn en ook nog eens leuk staan. Dé tas in deze categorie die al een tijdje viraal gaat op TikTok is de populaire Uniqlo bag.

Populaire tas

TikTok voorziet ons tegenwoordig niet alleen meer van leuke dansjes en beauty-hacks, het platform zorgt ook voor een behoorlijk groot gat in onze hand Nu we finally het populaire leren jasje van ZARA hebben bemachtigd, is er een ander item dat op onze wishlist staat. Het gaat om de Round Mini Shoulder Bag van Uniqlo, die nu al een tijdje viral gaat op het platform.

Het begon allemaal toen TikTokker @caitlinphillimore vorig jaar april haar nieuwste aanwinst liet zien in een video. “Jullie moeten deze tas van Uniqlo kopen”, vertelde zij. Niet alleen ziet de tas er effortlessly stylish uit, hij is ook ontzettend praktisch. Er past namelijk enorm veel in. Zo zien we in de video hoe Caitlin er een lippenbalsem, een pak koekjes, haar portemonnee, sleutels, een oplader, een haarclip, haar koptelefoon, een fotocamera, een parfum en zelfs een EpiPen in kwijt kan. Hallo, perfecte summer bag!

@caitlinphillimore

♬ Endless Love – Piero Piccioni

Nieuwe kleuren

Binnen no time ging de Uniqlo-tas viral op het platform en de hashtag #uniqlobag heeft inmiddels a whopping 51k likes. Hoewel we op TikTok vooral de beige en zwarte variant van de tas voorbij zien komen, is de populaire crossbody bag ook verkrijgbaar in het khaki, geel, blauw en rood voor een pop of colour. Enne, Uniqlo heeft voor deze zomer weer een paar kleuren toegevoegd, namelijk paars, okergeel en bordeauxrood. Is één kleurtje te saai voor jou? Dan is de tas nu ook verkrijgbaar in drie leuke printjes. Rennen maar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charlotte (@cha_mrtz)

Rennen maar

Niet alleen kun je ongeveer je hele hebben en houden kwijt in het tasje, ook is-ie erg budget proof. De Round Mini Shoulder Bag is namelijk voor 14,90 euro te scoren bij Uniqlo. Houd dan de website goed in de gaten of ga langs bij de Uniqlo-winkels in Amsterdam of Den Haag om een exemplaar te scoren. Good luck!

Bron: TikTok @caitlinphillimore | Beeld: NL Beeld/BrunoPress

Laatste nieuws