Motivation Monday: maak kans op 3×2 Bibby cups van Acme

Theedrinken wordt zo een feestje!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we 3×2 Bibby Cups van Acme weg.

Het perfecte bakkie

De juiste bonen en het juiste apparaat spelen een cruciale rol in het zetten van de perfecte kop koffie. Voor thee geldt eenzelfde soort verhaal. Al mag ook de kracht van de kop waaruit jij thee of koffiedrinkt niet onderschat worden. Die draagt zeker bij aan de magie van het zwarte goud of een kop thee. Wil jij van je koffie- of theemomentje de ultieme belevenis maken? Dan willen we je graag voorstellen aan Acme Cups.

De kopjes van Acme zijn een combinatie van een functioneel en esthetisch design. Ze dragen dus bij aan de kwaliteit en de ultieme ervaring van het koffie- en theedrinken én ze strelen het oog. Welke soort koffie je ook wilt drinken, ACME has got your back. Van kopjes om je espresso uit te nippen tot mokken voor een Flat White. En dan heb je ook nog de theekopjes. Onze persoonlijke favoriet? De Bibby Cup!

De Bibby Cup

Ook de Bibby Cup is een perfecte combinatie van design en functionaliteit. Het onderste deel van het kopje is smaller, waardoor je thee onderin warmer blijft en het boven vast afkoelt. Ideaal! De kopjes komen met een bijpassende schotel en je kunt ze makkelijk opstapelen. De Bibby Cups zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: rose, olive en milk.

Over Acme

Bijna tien jaar geleden riepen founders Jeffrey Kennedy (tevens de uitvinder van de Flat White) en Bridget Dunn Acme in het leven, en inmiddels wordt het bedrijf gerund door voormalige werknemers Megan Wyper en Paddy Kennedy. De kopjes van Acme zijn uitgegroeid tot een succes. Ze worden gebruikt door barista’s over de hele wereld, en ook in verscheidene koffiebars in Amsterdam worden de cups van Acme nu gebruikt, onder andere in Oficina aan de Jan van Galenstraat en Toki aan de Binnen Dommersstraat.

Winnen

Loop jij wel warm voor de kopjes van Acme? Snappen we! Daarom geven we nu 3×2 Bibby Cups weg. Het enige wat je hoeft te doen is het winformulier hieronder invullen. Good Luck! 

Deze winactie loopt tot en met 3 juni. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Acme zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws