Wil je heen: Mamma Mia! The Party komt naar Nederland

Dancing queens opgelet! De populaire dinershow Mamma Mia! The Party komt naar Nederland.

ABBA-fan en looking for a place to go? Dan hebben we nog wel een leuke tip voor je. De populaire dinershow Mamma Mia! The Party komt naar Nederland en de kaartverkoop is nog maar net van start gegaan. Heerlijk dineren middenin een setting á la Mamma Mia! The Movie? Het kan!

Gloednieuwe show

In Stockholm en Londen konden ze al genieten van Mamma Mia! The Party, en nu komt de ultieme ABBA-sensatie ook eindelijk naar Nederland. Naar Rotterdam, om precies te zijn. Daar zal de show volgend jaar tien weken exclusief te zien zijn. Mamma Mia! The Party – naar een idee van ABBA’s Björn Ulvaeus – belooft een onvergetelijk en volledig verzorgd feest te worden inclusief 4 gangendiner en afterparty met de grootste hits van de Zweedse popgroep.

Van Mamma Mia tot Super Trouper en van Dancing Queen tot Waterloo: de muziek van het geliefde ABBA ademt feest en dat is precies wat je tijdens deze show kunt verwachten.

Zomerse vibe

Het eerste zaadje voor Mamma Mia! The Party werd geplant tijdens de filmopnames van Mamma Mia! The Movie in 2007, op het Griekse eiland Skopelos. De zomerse vibe, de binnenpleinen vol bloemen en de gastvrije Grieken werkten inspirerend voor Björn, en personages kregen hun eerste vorm. Het grote succes van de film en de musical in de jaren erna zorgden ervoor dat er enorm veel extra toeristen naar het eiland trokken. Hét bewijs dat het publiek onderdeel wilde zijn van het verhaal, al was het maar voor even. En met die gedachte kreeg Mamma Mia! The Party steeds meer vorm.

“Ik kan niet wachten om de mensen in Rotterdam te verwelkomen door onze beroemde blauwe deuren om de werkelijk unieke smaak van Griekse gastvrijheid te laten ervaren”, aldus Björn.

Dinner show

Wat je precies kunt verwachten van Mamma Mia! The Party? De venue in Rotterdam wordt speciaal voor de show omgebouwd tot Nikos Taverna. In de kleurrijke, Griekse taverna op een oud stadsplein op het Griekse eiland Skopelos waan je je helemaal in Griekse sferen. Te midden van het publiek speelt zich een aangrijpend liefdesverhaal af vol spetterende dans en de bekendste ABBA-liedjes. Gedurende het vier uur durende programma geniet je van een Mediterraans 4 gangendiner. Na de show verandert het gezellige dorpsplein in een disco vol glitter & glamour waar iedereen tijdens de afterparty naar hartenlust kan dansen op swingende klassiekers. Enne, er is maar één huisregel: ‘Have the time of your life!’

Mamma Mia! The Party is vanaf september 2024 te bezoeken in Rotterdam. Tickets zijn vanaf nu te koop. Ga voor meer informatie en tickets naar www.mammamiatheparty.nl

Bron: Grazia, Just Entertainment | Beeld: Mamma Mia! The Movie 2