Marie Claires weekendtips

Je hoeft dit weekend zeker niet stil te zitten!

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Bezoek het Westfield Good Festival

Wil je op een laagdrempelige manier meer weten over verantwoorde aankopen? Ga dan langs bij het Westfield Good Festival. Dit festival inspireert Westfield-bezoekers om op een stijlvolle manier meer verantwoorde aankopen te doen en bij te dragen aan een beter milieu of de lokale gemeenschap. Met live customizing workshops van Studio Taide en de aanwezigheid van topstyliste Danie Bles laat het festival zien hoe je met nieuwe kledingstukken en items die je al hebt, unieke looks kunt creëren.

Wanneer:
Tot en met 29 mei.

Waar:
Westfield Mall of the Netherlands | Liguster 202, Leidschendam.

Smakelijk dineren in Utrecht

Wie bij Hemel & Aarde gaat dineren kan een indrukwekkend gerecht verwachten. Het is niet voor niets dat ze zijn opgenomen in de Michelingids! De koks van Hemel & Aarde experimenteren graag, dus verwacht verrassende smaken en innovatieve bereidingswijzen. Groenten spelen de hoofdrol, en dan het liefst groenten die afkomstig zijn van regionale leveranciers.

Wanneer:
Dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Waar:
Restaurant Hemel & Aarde | Keistraat 8, Utrecht.

Bezoek de Nothing Basic Store

Op 26 mei vindt in Den Haag de feestelijke opening plaats van de eerste wereldwijde concept store Nothing Basic. Op 340 vierkante meter, verdeeld over twee lagen, vind je hier een met zorg samengestelde collectie van unieke, high end meubels, interieurdecoratie en accessoires voor het hele huis; van woonkamer tot de slaapkamer van je kids.

Wanneer:
Geopend van dinsdag tot en met zondag.

Waar:
Frederikstraat 481, Den Haag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nothing Basic (@nothingbasic_com)

Op naar de Palais x Lovely Lane Pop-Up

De nieuwe outdoor collectie van Palais en de kledingstukken van Lovely Lane kun je nu bewonderen op een bijzondere locatie. De Labels openen namelijk de Palais x Lovely Lane Pop-Up Show. Hier kun je meteen de stukken uit de Positano outdoor collectie shoppen die voortvloeiden uit de samenwerking met Romy Boomsma, en je kunt meteen items van Lovely Lane bemachtigen.

Wanneer:
27 en 28 mei van 12.00 – 16.00.

Waar: 
Lovely Lane Boutique Boat | Plantage Muidergracht 202, Amsterdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Palais Sustainable Luxury (@palais)

Kijktips

Mocht je zin hebben in een goede serie of fijne film om bij op de bank te ploffen, dan is er gelukkig ook genoeg leuks op de streaming-diensten verschenen deze week.

Zo heeft Netflix de lachers op z’n hand met de comedy special van absolute legende Wanda Sykes, met de titel Wanda Sykes: I’m an Entertainer. Voor een ander entertainment-icoon kun je terecht bij NPO Start: hier is deze week de docu Kim Novak – Hollywood’s Rebel verschenen.

Voor een gezonde dosis reality drama zit je bovendien goed op Disney+, waar afgelopen donderdag het derde seizoen van The Kardashians in première is gegaan.

Beeld: Nl Beeld/BrunoPress

Laatste nieuws