Hidden gem: bij deze tuin in hartje Amsterdam wil je een keer dineren

Chique setting, goed eten en veel groen: bij de Pulitzer Garden is het heerlijk vertoeven.

Met eterijen op elke hoek van de straat kan het in een wereldstad als Amsterdam best lastig zijn om een plek te vinden om te dineren. Onze hoofdstad is rijk aan adresjes die je smaakpapillen prikellen, maar aan personen die meer willen dan dat (denk: ambiance, sfeer, privacy, veel groen) tippen we graag de Pulitzer Garden.

Een verborgen parel

Wie een stap in de Pulitzer Garden zet, omgeeft zich meteen in een groene oase. Je zou hierdoor bijna vergeten dat je je in hartje Amsterdam bevindt, maar omgeven door de 25 karakteristieke grachtenpanden is niets minderwaar.

Neem plaats op het zonovergoten terras van de Pulitzer Garden met uitzicht op de iconische Westertoren en neem meteen een kijkje op de menukaart voor een heerlijke al fresco dining-ervaring. Gerechten als aubergine parmigiana, kreeft spaghetti en cannelloni pistache pronken er op de menukaart.

Het Pulitzer Garden is elke dag geopend van 07:00 tot 22:00 uur. Maar als je iets wilt doen dat nog net wat meer bijzonder is (want ja, dat kan), dan vertellen we je graag meer over de Long Table Dinners van het Pulitzer.

Long Table Dinners

Imagine: met al je vrienden, familie en kennissen dineren aan een lange, prachtig versierde tafel. Voor sommigen klinkt het misschien als de set van de betere romantische film, maar bij het Pulitzer maken ze het werkelijkheid. Daar zijn de Long Tabel Dinners in de Pulitzer Garden terug van weggeweest.

Neem met je geliefden plaats aan deze prachtige lange tafel voor een op de Mediterraanse keuken geïnspireerde culinaire ervaring. Geniet van elkaars gezelschap onder het genot van een elegant 4-gangen menu met bijpassende wijnen in een memorabele setting.

Deze zomer kun je tijdens meerdere edities aan de Long Table aanschuiven met vrienden en familie. Maar wacht niet te lang met boeken, want de Long Table Dinners zijn een grote hit.

Beeld: Pulitzer Garden/Daniëlle Siobhán 

Laatste nieuws