Er is eindelijk een full-lenght trailer voor de Barbie-film

Hi Barbie! Hi Ken!

Het lijkt al een eeuw geleden dat de live-action Barbie-film werd aangekondigd. Sinds 2019 vragen we ons al af welk verhaal we op het witte doek gaan zien. En nu hebben we dan eindelijk een full-length trailer. Mét een existential Barbie.

Het verhaal

Er zijn al tig cartoonversies van Barbie gemaakt, maar deze zomer wacht ons pas een échte gem op. In de door Greta Gerwig geregisseerde live-action film kruipen Margot Robbie en Ryan Gosling in de rollen van Barbie en Ken. De makers van de film deelden al eerder beelden van Barbie, maar een echt duidelijk verhaal kwam er niet in naar voren. Tot nu toe dan.

Met het delen van een full-length trailer krijgen we eindelijk een peek in BarbieLand. En wat blijkt nu? Het leven van een Barbie is niet altijd zo perfect. Sterker nog, Barbie lijkt te dealen met een existential crisis. Niet erg handig, want in een wereld vol parelwitte zandstranden, dromerige huizen en perfecte Barbie's en Kens bespreek je geen dingen als de dood. En dus trekt Barbie in haar zuurstokroze cabrio naar De Echte Wereld. Samen met Ken, want die laat zijn Barbie niet alleen gaan.

https://www.youtube.com/watch?v=pBk4NYhWNMM

Sterrencast

Naast regisseur en screenplay-schrijver Greta Gerwig, die wordt geprezen om haar werk voor Lady Bird en Little Women, werkte ook Noah Baumbach mee aan het script. De twee werden beiden meerdere keren genomineerd voor een Oscar, dus wij verwachten one hell of a movie!

De hoofdrollen in Barbie gaan naar Margot Robbie en Ryan Gossling, maar naast hen schitteren nog vele andere grote namen. Zo zijn er rollen weggelegd voor Emma Mackey, Nicole Coughlan, John Cena, Ritu Arya, America Ferrera, Michael Cera, Kate McKinnon, Will Farrell en Hellen Mirren.

Beeld: Barbie The Movie