Motivation Monday: win 1 van de 3 zonverzorgingspakketten van Holland & Barrett t.w.v. €84,96

Bescherm je huid tegen de zon met deze fijne zonnebrand.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Deze week geven wij 3x een zonverzorgingspakket van Holland & Barrett met de producten van De Tuinen weg!

Het belang van zonnebrand

Met regelmaat pleiten we over het belang van zonnebrand en we schreven er al vele artikelen over. Recap: dat is dus om vroegtijdige huidveroudering en het risico op huidkanker te verkleinen – dit is dus niet het moment om koppig te zijn en het aanbrengen van SPF in twijfel te trekken. Lekker smeren, dus!

Zit je momenteel wat verlegen om een goede SPF? Dan kun je gewoon bij Holland & Barrett terecht voor een goede zonnebrand. In het assortiment vind je zonnebrandlotions met SPF 30 en SPF 50. Deze zijn verrijkt met kokosolie en op basis van 100 procent minerale filters. Laatstgenoemde creëert een extra 'laagje', zonder geabsorbeerd te worden door het huidoppervlak. En dat wil je, want hierdoor wordt de straling van de zon weerkaatst. Ook bevat deze lijn zonverzorgingsproducten geen schadelijke stoffen als oxybenzone en octinoxate. Hiermee is het ook geschikt voor de gevoelige huid.

Naast een beschermende en milieuvriendelijke zonnebrand, vind je in het assortiment van Holland & Barrett ook een bruiningsbooster lotion (die de huid stimuleert om meer melanine aan te maken) en de zelfbruiner lotion. Alles wat je nodig hebt voor een sunkissed huid!

Winnen

Lijkt het je heerlijk om je huid te beschermen met de zonnebrand van Holland & Barrett of wil je graag je huid een bruiningsboost geven met de bruiningsbooster lotion of de zelfbruiner lotion? Goed nieuws, wij mogen drie keer een pakket met deze vier producten weggeven t.w.v. €84,95 euro. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder het winformulier in te vullen. Succes!

[mail-win-form id='57']

Deze winactie loopt tot en met 2 juli. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Molton Brown zullen delen als je wint.